PartnerNET και ALLO υπέγραψαν τη σύμβαση αποκλειστικής διανομής που καλύπτει Ελλάδα, Κύπρο, Αλβανία, Βουλγαρία, FYROM, Σερβία, Βοσνία, Ρουμανία, Ουγγαρία, Κροατία και Σλοβενία.

 

 

 

 

 

 

Η PartnerNET, added value distributor προϊόντων IP τηλεπικοινωνιών, ασύρματων δικτύων και ασφάλειας δικτύων, έχει δημιουργήσει από το 1997 μέχρι σήμερα ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα μεταπωλητών και εφοδιασμένη με πιστοποιήσεις των μεγαλύτερων κατασκευαστών smart ICT προϊόντων παγκοσμίως, προσφέρει λύσεις τελευταίας τεχνολογίας για κάθε τομέα.

Η Allo κυρίαρχος κατασκευαστής προϊόντων για λύσεις τηλεφωνίας και ασφάλειας, προσφέρει μεγάλη ποικιλία σε IP τηλεφωνικά κέντρα, Asterisk κάρτες, VoIP adapters και VoIP gateways. Τα προϊόντα της δίνουν ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία στις λύσεις που προσφέρει η PartnerNET δίνοντάς της τη δυνατότητα να προσφέρει ένα ευρύ φάσμα VOIP hardware σε πολύ προσιτές τιμές.

Με την υπογραφή της σύμβασης η Allo θα προσφέρει την πλήρη στήριξή της στην PartnerNET και τους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες της.