Η AST modular είναι η κορυφαία εταιρεία προκατασκευασμένων data centers, με παγκόσμια παρουσία και περισσότερα από 12 χρόνια εμπειρίας

 

 

Η Schneider Electric, παγκόσμιος ειδικός στη διαχείριση ενέργειας, ανακοίνωσε την εξαγορά της AST Modular. Με έδρα τη Βαρκελώνη, η ισπανική AST Modular διαθέτει ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο προκατασκευασμένων μηχανογραφικών κέντρων (containerized), το οποίο περιλαμβάνει hardware, κατασκευή, υπηρεσίες υποστήριξης και διαχείρισης έργου.

 

Με την εξαγορά της AST Modular, η Schneider Electric ενισχύει ακόμη περισσότερο την ήδη δυνατή θέση της στην αγορά των προκατασκευασμένων data centers. Με παρουσία σε περισσότερες από 30 χώρες, η AST Modular έχει εκτελέσει με επιτυχία περισσότερα από 450 έργα data centers σε ολόκληρο τον κόσμο. Η AST Modular θεωρείται καινοτόμος στη συγκεκριμένη αγορά, φροντίζοντας διαρκώς να εξελίσσει τα προϊόντα της, ώστε κάθε νέα γενιά λύσεων να παρουσιάζεται βελτιωμένη. Μεταξύ των λύσεων της AST Modular περιλαμβάνονται non-ISO και multi-module data centers, καθώς και μια ευρεία γκάμα λύσεων ψύξης (Cooling Modules) για τους προκατασκευασμένους χώρους του εξοπλισμού IT.

 

«Ανέκαθεν, ο στόχος της AST Modular ήταν να προσφέρει τα καλύτερα και πιο προηγμένα προκάτ κέντρα μηχανογράφησης. Η παρουσία της Schneider Electric στην παγκόσμια αγορά, καθώς και οι κορυφαίες λύσεις τροφοδοσίας, ψύξης και διαχείρισης υποδομών για μηχανογραφικά κέντρα, σε συνδυασμό με το κορυφαίο δίκτυο υποστήριξης που διαθέτει, θα ωφελήσει σημαντικά τους πελάτες μας,» δήλωσε ο κ. Henry Daunert, Διευθύνων Σύμβουλος στην AST Modular.

 

«Οι δυνατότητες και η εμπειρία της AST Modular έρχονται να συμπληρώσουν τη στρατηγική της Schneider Electric για την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων και μας επιτρέπουν να καλύψουμε με επιτυχία τη ζήτηση σε ένα ανερχόμενο τμήμα της αγοράς,» σημείωσε ο κ. Kevin Brown, Αντιπρόεδρος στο τμήμα Data Center Global Offer & Strategy της Schneider Electric.

 

«Η εξαγορά της AST Modular ενισχύει τη θέση μας στη Λατινική Αμερική, την Ευρώπη, τη Μ. Ανατολή και την Αφρική, και προσθέτει νέες δυνατότητες με τα εργοστάσια και τα κέντρα υποστήριξης στη Βαρκελώνη και το Μαϊάμι. Ανυπομονούμε να εντάξουμε τα σχέδια και τις λύσεις της AST Modular στον κατάλογο των προϊόντων μας, ώστε να είμαστε σε θέση να προσφέρουμε το πιο ολοκληρωμένο πακέτο λύσεων στον κλάδο».