H e-Systems ανακοίνωσε ακόμα δύο σημαντικές εγκαταστάσεις του συστήματος ελέγχου, προστασίας και επίβλεψης computer rooms και data centers, «SwiftBase CM», στην ελληνική αγορά. Πρόκειται για τις εγκαταστάσεις στην ΕΥΔΑΠ και στη CYTA.
Στη CYTA Ελλάς A.E., εγκαταστάθηκαν 27 πλήρη συστήματα SwiftBase “CM-Relay”, τα οποία προστατεύουν τα δύο κεντρικά data centers της CYTA στην Αθήνα, καθώς και τα 25 περιφερειακά data centers της, στα κτίρια της CYTA ανά την Ελλάδα. Όλα τα συστήματα SwiftBase συνδέθηκαν με το κεντρικό σύστημα NMS της CYTA, μέσω του πρωτοκόλλου SMNP v.3 που υποστηρίζουν, ώστε να γίνεται κεντρικός έλεγχος και επίβλεψη όλων των data centers, καθώς και κεντρική συνεχής καταγραφή όλων των δεδομένων – μετρήσεων. Σημειώνεται ότι τα συστήματα SwiftBase CM επιλέχθηκαν μετά από ενδελεχή αξιολόγηση όλων των προσφερόμενων λύσεων στην ελληνική αγορά.
Στην ΕΥΔΑΠ Α.Ε. εγκαταστάθηκαν 23 πλήρη συστήματα SwiftBase “CM-2”, “CM-Power” και “CM-Power-3”, τα οποία προστατεύουν το κεντρικό data center της ΕΥΔΑΠ στο Γαλάτσι, καθώς και τις περιφερειακές υποδομές πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών της ΕΥΔΑΠ, στα κτίριά της ανά την Αθήνα. Όλα τα συστήματα SwiftBase συνδέθηκαν με το κεντρικό σύστημα Geist Concentrator Console της SwiftBase, μέσω του πρωτοκόλλου XML που υποστηρίζουν, ώστε να γίνεται κεντρικός έλεγχος και επίβλεψη όλων των data centers, καθώς και κεντρική συνεχής καταγραφή όλων των δεδομένων – μετρήσεων σε βάση MS-SQL.
Στις παραπάνω εγκαταστάσεις ικανοποιήθηκαν όλες οι ιδιαίτερες απαιτήσεις των Πελατών, όπως η τροφοδοσία με αυτοδύναμη τάση -48V DC στην CYTA και η αποστολή SMS alerts μέσω αυτοδύναμων GSM modems στην ΕΥΔΑΠ, βάσει των απεριόριστων δυνατοτήτων και add-ons που παρέχει η σειρά SwiftBase CM.
Τα συστήματα «SwiftBase CM» ελέγχουν σε πολλαπλά σημεία στα data centers ένα πλήθος παραμέτρων ασφαλούς λειτουργίας, όπως θερμοκρασία, υγρασία, πλημμύρα – διαρροή υγρών, πυρκαϊά – ύπαρξη καπνού, διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος, τάση – ένταση ανά φάση – ισχύ και ποιότητα ηλεκτρικού ρεύματος, ροή αέρα, σημείο υγροποίησης, στάθμη φωτός, ένταση ήχου, άνοιγμα θυρών, ύπαρξη επικινδύνων αερίων κ.ά. Ταυτόχρονα είναι managed PDUs (πολύπριζα rack) ή διαθέτουν ρελέ εξόδου, οπότε μπορούν είτε αυτόματα είτε μέσω του web interface τους να θέτουν εντός ή εκτός λειτουργίας βοηθητικές συσκευές (όπως εφεδρικά κλιματιστικά, συναγερμούς κ.λπ.), καθώς και εξοπλισμό IT (όπως servers, rack devices κ.λπ.), για την ταχύτερη  αντιμετώπιση του οποιουδήποτε προβλήματος.
Με τη χρήση των συστημάτων «SwiftBase CM» διασφαλίζεται η απρόσκοπτη λειτουργία του κρίσιμου εξοπλισμού των data centers, παρέχοντας έγκαιρη προειδοποίηση μέσω email, SMS, SNMP traps σε συστήματα NMS, οπτικών και ηχητικών alarms, για κάθε πιθανό κίνδυνο. Παράλληλα γίνεται επίβλεψη του χώρου μέσω internet, με ιστορικά γραφήματα όλων των ενδείξεων και ζωντανή εικόνα από IP κάμερες του συστήματος. Παρέχεται η δυνατότητα μεμονωμένης αλλά και κεντρικής επίβλεψης, καταγραφής και διαχείρισης όλων των προστατευόμενων χώρων.
Σημειώνεται ότι η e-Systems συνεχίζει τη δωρεάν διάθεση συσκευών Apple iPhone  στους Πελάτες της, για την απομακρυσμένη χρήση πολλαπλών συστημάτων SwiftBase CM. Παράλληλα η e-Systems ανακοίνωσε πλήθος προσφορών και δώρων για τους Πελάτες της, στα πλαίσια του προσεχούς εορτασμού των 15 ετών της εταιρείας.
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την e-Systems στο
τηλ.: 210-569-98-98, στο email: info@e-systems.gr και μέσω
του website: www.e-systems.gr .