<,» είπε ο R. Steiner, senior vice president και general manager, της Corning Specialty Materials. «Είμαστε περήφανοι που εργαζόμαστε με την Dell, επεκτείνοντας αυτές τις εξαιρετικές δυνατότητες της γραμμής Latitude της Dell  υπολογιστών με δυνατότητες touch.»

 

 «Τα Latitude Ultrabooks της Dell δεν καλύπτουν απλά τις ανάγκες μας. Η Dell ξεπέρασε τις προσδοκίες μας με το χρόνο και τα χρήματα που εξοικονομήσαμε χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες Dell Managed Deployment. Όταν αποφασίσαμε τη μετάβαση σε ένα νέο ΅Activity Based Εργασιακό ΠεριβάλλονΆ χωρίς σταθερά γραφεία και με πιο ευέλικτο προσωπικό, χρειάστηκε να αντικαταστήσουμε τους παλιούς μας επιτραπέζιους και φορητούς υπολογιστές με ελαφριές, φορητές λύσεις που δίνουν στο προσωπικό πρόσβαση σε εφαρμογές και δεδομένα κατΆαπαίτηση, τα οποία ταιριάζουν με την απόλυτα μοντέρνα σχεδίαση του νέου μας κτιρίου. Αρχικά, εξετάσαμε τους παραδοσιακούς φορητούς, αλλά ήμασταν τόσο εντυπωσιασμένοι από τη σχεδίαση, την ποιότητα κατασκευής, το μέγεθος, το βάρος και την απόδοση των Latitude 6430u Ultrabooks της Dell που αντικαταστήσαμε ολόκληρη την υποδομή υπολογιστών μας με αυτά τα συστήματα.»- David Jackson, Manager Information Technology από το Cardinia Shire Council στην Αυστραλία.

 

ΚορυφαίαΤεχνική Υποστήριξη Dell

 

Η Dell προσφέρει μια ανώτερη εμπειρία τεχνολογίας, καθώς παρέχει στους καταναλωτές σε όλα τα μοντέλα Dell εγγύηση 2 ετών Dell Next Business Day, με επίσκεψη του τεχνικού την επόμενη* εργάσιμη ημέρα στο χώρο του πελάτη.

 

Παράλληλα, στους εταιρικούς πελάτες η Dell προσφέρει εγγύηση 3 ετών Dell Next Business Day, ενώ με τη σουίτα υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης επιχειρησιακής κλάσης Dell ProSupport, οι επιχειρήσεις  μπορούν να επεκτείνουν τις βασικές εγγυήσεις των συστημάτων ανάλογα με τις ανάγκες τους.

 

*H διαθεσιμότητα της υπηρεσίας ποικίλει ανάλογα με την περιοχή.