Μία μοναδική προσφορά ανακοίνωσε η ESET Hellas προκειμένου να προσφέρει σε ακόμη περισσότερους καταναλωτές τη δυνατότητα να θωρακίσουν τους υπολογιστές τους με την all-in-one λύση ασφαλείας της. Για όλο το μήνα Μάιο 2013, οι επισκέπτες του online κατάστηματος της ESET Hellas θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν το ESET Smart Security 6 με δώρο 6 μήνες επιπλέον προστασίας. Η προσφορά ισχύει για άδειες με ισχύ 1 έτους και μέχρι 10 συσκευές.

Το ESET Smart Security 6 αποτελεί τη νέα γενιά λύσης ασφαλείας που, χάρη στο αναβαθμισμένο σύστημα, προσφέρει ακόμη καλύτερη ανίχνευση, βελτιωμένη λειτουργία εξουδετέρωσης και ταχύτερη σάρωση των απειλών. Σύμφωνα με το τον ανεξάρτητο γερμανικό οργανισμό Stiftung Warentest: «Η ESET προσφέρει αξιόπιστη προστασία από το κακόβουλο λογισμικό, ένα από τα καλύτερα firewalls και ελάχιστη επιβάρυνση του υπολογιστή». Επιπλέον, η λειτουργία Anti-Theft επιτρέπει τον εντοπισμό και παρακολούθηση ενός φορητού υπολογιστή που έχει κλαπεί, ενώ η ειδικά σχεδιασμένη λειτουργία Anti-Phishing προσφέρει σύνθετη προστασία ενάντια στην κλοπή ψηφιακών ταυτοτήτων. Τέλος, η εφαρμογή ESET Social Media Scanner προφυλάσσει του χρήστες των social media από κακόβουλο περιεχόμενο, προστατεύοντας το προφίλ τους, το χρονολόγιο τους, τις ενημερώσεις και τα προσωπικά μηνύματα, ακόμη και όταν δεν είναι συνδεδεμένοι.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις λύσεις και τα χαρακτηριστικά τους παρακαλώ επισκεφθείτε τη σελίδα ESET Smart Security 6.

Επισκεφθείτε τη σελίδα https://shop.esetgr.com και θωρακίστε τον υπολογιστή σας με τη μοναδική αυτή προσφορά που θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Μαΐου!