H Space Hellas έλαβε για μία ακόμα χρονιά το Αριστείο Ικανοποίησης Πελατών της Cisco (Cisco Customer Satisfaction Excellence). H Cisco αναγνώρισε και συνεχάρη τη Space Hellas για την επίτευξη αυτού του επιπέδου αριστείας – την υψηλότερη διάκριση η οποία μπορεί να επιτευχθεί στο πλαίσιο του προγράμματος Channel Partner της Cisco, ως μέρος της διεθνούς διαδικασίας αξιολόγησης της Cisco. Η ικανοποίηση των πελατών αποτελεί κοινή αξία τόσο για τη Cisco όσο και για τη Space Hellas ενώ αποτελεί βασική κινητήρια δύναμη της τρέχουσας αλλά και μελλοντικής επιτυχίας και για τις δύο εταιρίες.
Ο Γιάννης Μερτζάνης, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Space Hellas, δήλωσε: «Είμαστε πολύ υπερήφανοι που η Cisco μας τίμησε για άλλη μια φορά, με αυτή τη σημαντική διάκριση. Το Cisco Gold partnership της Space Hellas μαζί με το Αριστείο Ικανοποίησης Πελατών της Cisco, αποδεικνύουν τη δέσμευση της εταιρίας μας στην ποιοτική και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας η οποία αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της 27χρονης επιτυχημένης λειτουργίας της Space Hellas. Αυτό το βραβείο είναι μια απόδειξη της αφοσίωσης και της σκληρής δουλειάς των στελεχών μας με γνώμονα την ικανοποίηση των πελατών μας. Προσβλέπουμε στην παραπέρα βελτίωση των  ποιοτικών υπηρεσιών προς   τους πελάτες μας με την ισχυρή σχέση και την υποστήριξη της Cisco».
Η Space Hellas συγκαταλέγεται στους κορυφαίους System Integrator και Value Added Solutions Providers με εκτεταμένη εμπειρία στις λύσεις και εφαρμογές υψηλής τεχνολογίας. Η εταιρεία έχει υλοποιήσει πολλά και σύνθετα έργα Τηλεπικοινωνιών, Πληροφορικής και Ασφάλειας για τον τραπεζικό, τον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα και προσφέρει στους πελάτες της μοναδικές υπηρεσίες 24ωρης πανελλαδικής τεχνικής υποστήριξης, μέσα από το state-of-the-art Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών, συμβατό με τα πρότυπα ITIL.