Η LogPoint εκπροσωπείται στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο από την εταιρία NSS

Η εταιρία LogPoint συνεργάστηκε με το τμήμα ¶μυνας, Αεροδιαστημικής και Ασφάλειας της Boeing (The Boeing Company), με στόχο την κατάκτηση της πιστοποίησης ποιότητας EAL-3 (Evaluation Assurance Level 3), επονομαζόμενη και ως πιστοποίηση ποιότητας ΝΑΤΟ, για την ομώνυμη πλατφόρμα SIEM LogPoint που κατασκευάζει. Το πρωτοποριακό αυτό προϊόν διαθέτει στην αγορά η εταιρία NSS, που είναι Διανομέας Προστιθέμενης Αξίας και Κέντρο Καινοτομίας της LogPoint για τις χώρες της Νοτιοανατολικής Μεσόγειου.

H LogPoint, εταιρία με έδρα την Κοπεγχάγη και διεθνή παρουσία στο χώρο της πληροφορικής, προωθεί την ομώνυμη τεχνολογία LogPoint – μια προηγμένη πλατφόρμα SIEM (Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών και Συμβάντων). Η πιστοποίηση αυτή τοποθετεί την πλατφόρμα LogPoint στην κορυφή της αγοράς, κατατάσσοντάς την μεταξύ των σημαντικότερων λύσεων ασφαλείας SIEM για οργανισμούς, επιχειρήσεις, μεγάλες εταιρίες ακόμη και κυβερνητικές αρχές, επιτρέποντας στην εταιρία να είναι ανταγωνιστική σε παγκόσμιο επίπεδο στην ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά SIEM, η οποία σημειώνει σήμερα διψήφιο ρυθμό ανάπτυξης.

 

Ο Διευθυντής Στρατηγικής Ανάπτυξης της NSS, Γιώργος Καπανίρης, δήλωσε σχετικά:

 

«Με την πρωτοποριακή πλατφόρμα LogPoint, η οποία διανέμεται στην αγορά της Νοτιοανατολικής Μεσογείου από την NSS, ισχυροποιείται ακόμη περισσότερο η θέση της εταιρίας μας σε σχέση με τη διάθεση εξελιγμένων λύσεων πληροφορικής, προσφέροντας ένα σημαντικό προϊόν στην αγορά με εξαιρετικά καινοτόμα χαρακτηριστικά».

 

Αναπτύσσοντας στρατηγικές συνεργασίες στο χώρο της πληροφορικής, η NSS παραμένει σταθερή στη δέσμευσή της να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε όλους τους πελάτες της, εντός κι εκτός της ελληνικής επικράτειας.