Η Nutanix, ηγέτιδα εταιρία γύρω από την παροχή λύσεων υποδομής για next-generation datacenters , ανακοίνωσε τη νέα συνεργασία της με την  AlfaVAD σε επίπεδο Premier Partnership.

 

 

 

 

 

 

Στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας, η  AlfaVAD θα προσφέρει το σύνολο της γκάμας των προϊόντων της  Nutanix , εμπλουτίζοντας έτσι το χαρτοφυλάκιο των προσφερόμενων λύσεών της.

Η Nutanix προσφέρει  web-scale λύσεις  υποδομής για μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις, βασισμένες στην καινοτόμα πλατφόρμα Virtual Computing , συγκλίνοντας φυσικά compute και storage σε μια ενιαία λύση, απλοποιώντας έτσι την υποδομή σε οποιοδήποτε datacenter.

Η εικονική πλατφόρμα υπολογισμού Nutanix είναι μια λύση υποδομής που υπολογίζει τη σειρά  κεντρικών υπολογιστών και τη σειρά αποθήκευσης σε μια ενιαία, ενσωματωμένη συσκευή. Η καινοτόμα λύση της Nutanix χρησιμοποιεί τις ίδιες αρχές και τεχνολογίες σχεδιασμού που τροφοδοτούν εταιρίες όπως η Google, Facebook, και Αmazon. Είναι γρήγορη, εύκολη στη χρήση, μειώνοντας την πολυπλοκότητα της αποθήκευσης καθώς και το κόστος διαχείρισης ενός datacenter. 

 

«Έχουμε αξιολογήσει τις κορυφαίες λύσεις διαχείρισης και ασφαλείας  για datacenters και επιλέξαμε την Nutanix για την καινοτόμα τεχνολογία της, την ανώτερη απόδοση της, και την πλούσια γκάμα λειτουργιών που προσφέρει, μειώνοντας ταυτόχρονα το κόστος », δήλωσε ο κ. Θάνος Γκανάς, Διευθύνων Σύμβουλος της AlfaVAD, «Με την Nutanix μπορούμε να προσφέρουμε  στους πελάτες μας την πιο κορυφαία, προσιτή, και εύχρηστη λύση για την διαχείριση ενός datacenter, ενισχύοντας έτσι την παραγωγικότητα αλλά και την αποδοτικότητα της επιχείρησής τους, προσφέροντάς τους ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα».