Η SYNTAX Πληροφορική ΑΒΕΕ www.syntax.gr ανακοίνωσε τη έναρξη της συνεργασία της με την WhiteHat Security, global leader λύσεων που σχετίζονται με την ασφάλεια εφαρμογών. Η SYNTAX ορίστηκε επίσημος αντιπρόσωπος της WhiteHat Security, να μεταπωλεί και να υποστηρίζει την κορυφαία οικογένεια λύσεων διαχείρισης ευπαθειών σε websites και web applications «WhiteHat Sentinel» στην Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μέση Ανατολή.
Η WhiteHat προσφέρει το WhiteHat Sentinel, μια Software-as-a-Service (SaaS) λύση πλήρους διαχείρισης ασφάλειας των website. Η λύση της WhiteHat Sentinel διενεργεί διαρκείς στατικούς (Sentinel Source) όσο και δυναμικούς (Sentinel PE, SE και BE) ελέγχους σε websites βοηθώντας τους οργανισμούς να προστατεύσουν την εταιρική τους φήμη, να συμμορφωθούν  με τα πρότυπα PCI DSS και να ελαττώσουν τους κινδύνους και να εφαρμόσουν αποτελεσματικά τη στρατηγική τους για την ασφάλεια. Σήμερα πλήθος επιχειρήσεων του Fortune 1000  διασφαλίσουν τη φήμη τους και τους πελάτες τους με την WhiteHat, η οποία προστατεύει περισσότερα από 10.000 website παγκοσμίως.
«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαζόμαστε με διεθνώς αναγνωρισμένες εταιρίες, όπως η WhiteHat που μας δίνουν τη δυνατότητα να προσφέρουμε κορυφαίες λύσεις στους πελάτες μας, ώστε να μπορούν να αντιμετωπίζουν το διαρκώς μεταβαλλόμενο τοπίο των απειλών. Με την προσθήκη των λύσεων ασφάλειας πληροφοριών της WhiteHat η SΥΝΤΑΧ επεκτείνει και ενδυναμώνει το πορτφόλιο της ώστε να ανταποκρίνεται στις αυξανόμενες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν μεγάλες εταιρίες και οργανισμοί» αναφέρει ο Νίκος Αναγνωστόπουλος, Διευθυντής Ανάπτυξης Αγοράς Ασφάλειας Συστημάτων Πληροφορικής, της SΥΝΤΑΧ.
«Η WhiteHat καλωσορίζει τη SYNTAX σαν  επίσημο αντιπρόσωπο της, επεκτείνοντας τη δραστηριότητά της σε διεθνές επίπεδο», αναφέρει ο David Gordon, Director of Sales της WhiteHat για την περιοχή της ΕΜΕΑ. «Η SYNTAX διαθέτει εξαιρετική φήμη και αφοσίωση στον πελάτη, χαρακτηριστικά γνωρίσματα της WhiteHat Security και όλων των συνεργατών της. Προσβλέπουμε στη  συνεργασία με την ομάδα της SΥΝΤΑΧ ώστε να προωθήσουμε τις λύσεις μας για την ασφάλεια εφαρμογών σε νέες αγορές.»