Η Veeam και η Enet Solutions – Logicom SA ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους για τη διανομή προϊόντων Veeam στις αγορές της Ελλάδας, της Κύπρου, αλλά και της Μάλτας.

Η Veeam Software, η οποία είναι Elite VMware Technology Alliance Partner και Microsoft Μanaged Partner, παρέχει καινοτόμες λύσεις backup, replication και virtualization management για τα προϊόντα VMware vSphere και Windows Server Hyper-V.

Με τη χρήση αυτών των λύσεων, οι πελάτες μειώνουν σημαντικά το κόστος, ελαχιστοποιούν το ρίσκο και απολαμβάνουν πλήρως τις δυνατότητες της virtualization εφαρμογής.

«Η Veeam είναι πολύ χαρούμενη για τη νέα αυτή συνεργασία όσον αφορά τη διανομή των προϊόντων μέσα από το δίκτυο της Logicom», δήλωσε η Vered Liberman, Regional Sales Manager της Veeam. «Επίσης, η επιτυχημένη συνεργασία της με τη VMware, αλλά και των άλλων παρόχων για λύσεις Virtualization, μας πείθουν ότι η Logicom είναι ο σωστός συνεργάτης που θα παρέχει ολοκληρωμένη υποστήριξη στο κανάλι και θα αναβαθμίσει τη θέση της Veeam στις αναφερόμενες αγορές» τόνισε.

«Εμείς στη Logicom είμαστε ενθουσιασμένοι για τη νέα αυτή συνεργασία και τις ευκαιρίες που αντιπροσωπεύει», δήλωσε από τη μεριά του ο Γενικός Διευθυντής της Logicom Σπύρος Κουρμούσης. «Η συνεργασία αυτή είναι εξαιρετική και για τις δύο εταιρίες και είναι σημαντικό ότι οι συνεργάτες μας θα ωφεληθούν από τη τεχνολογία των προϊόντων Veeam, που είναι χρήσιμα για κάθε οργανισμό που εργάζεται σε virtual περιβάλλον και θέλει να έχει τον έλεγχο αυτού».

Η Veeam είναι πολυεθνική εταιρεία με περισσότερους από 42.000 πελάτες σε όλο τον κόσμο και με εξαιρετικά ταχύς ρυθμούς ανάπτυξης, της οποίας τα ετήσια έσοδα αυξήθηκαν 124%, για το έτος 2011.

Η Logicom Public Ltd είναι ένας διεθνής όμιλος εταιρειών, εισηγμένος στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου και μέλος του Δείκτη FTSE/CySE20. Οι δραστηριότητές του περιλαμβάνουν τη διανομή προϊόντων πληροφορικής, την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής, δικτύων, τηλεπικοινωνιών και μηχανογράφησης