Με τη διάκριση “Product of the Year” αναγνωρίσθηκε το ESET Smart Security από τους αναγνώστες του περιοδικού CHIP στην Πολωνία. Μάλιστα, απονεμήθηκε σχετικό βραβείο στην κατηγορία των προϊόντων AV κατά τη διάρκεια της εορταστικής εκδήλωσης «Tech.Trends.2013» που διοργάνωσαν τα περιοδικά CHIP και CRN Polska στη Βαρσοβία.

Οι υποψηφιότητες στα προϊόντα είχαν επιλεχθεί από τους συντάκτες καθώς και τους lab experts των περιοδικών CHIP Polska και CHIP, ενώ οι αναγνώστες του CHIP ψήφισαν online για τους νικητές στις αντίστοιχες κατηγορίες. Το Chip Polska αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά περιοδικά τεχνολογίας στην Πολωνία, εκδίδεται σε μηνιαία βάση και διαθέτει online παρουσία μέσω του CHIP.pl.

«Η διάκριση από τους αναγνώστες του CHIP στην Πολωνία αποτελεί μία εξαιρετική αναγνώριση για το ESET Smart Security. Είμαστε ενθουσιασμένοι που διαθέτουμε τόσο ικανοποιημένους πελάτες στην Πολωνία αλλά και παγκοσμίως, και τους ευχαριστούμε θερμά για τη διαρκή υποστήριξή τους στην ESET,» δήλωσε σχετικά ο Eddie Johnson, Marketing and Communications Director της ESET.