Κυκλοφορώντας το περασμένο φθινόπωρο, το Internet Security 2013 προσφέρει στους καταναλωτές αποδεδειγμένα την καλύτερη προστασία για τον υπολογιστή τους και για την online ταυτότητα τους όταν πλοηγούνται στο διαδίκτυο και στις διαδικτυακές τους αγορές. Περιλαμβάνει επίσης το χαρακτηριστικό Banking Protection για μια ακόμη ασφαλέστερη εμπειρία online τραπεζικών συναλλαγών.
Το βραβείο Καλύτερης Προστασίας των AV-TEST παραδίδεται στο καλύτερο προϊόν antivirus της χρονιάς από άποψη προστασίας απέναντι σε μολύνσεις από malware που προκαλούνται από απειλές που κυκλοφορούν, όπως zero-day attacks, κακόβουλες ιστοσελίδες και e-mails.
«Σε όλες τις δοκιμές μας το 2012, το F-Secure Internet Security προσέφερε εξαιρετική προστασία απέναντι σε malware και επιθέσεις στο Internet,” σχολιάζει ο Andreas Marx, CEO των AV-TEST. “ Οι λύσεις ασφάλειας της F-Secure ορίζουν το πρότυπο για την αριστεία σε αυτές τις δοκιμές.»
Η F-Secure μόλις κυκλοφόρησε το Threat Report H2 2012 το οποίο υποδεικνύει ότι οι καταναλωτές συνεχίζουν να στοχεύονται από ένα πολύ μεγάλο εύρος απειλών συμπεριλαμβανομένων banking Trojans, botnets, και εκμεταλλευτών ευπάθειας. Καθώς ο κόσμος των κυβερνοεγκληματιών γίνεται όλο και περισσότερο εμπορευματοποιήσιμος και επαγγελματικός, δεν υπάρχει καμία ένδειξη για επιβράδυνση της παραγωγής malware, υπογραμμίζοντας την ανάγκη να υπάρχει η καλύτερη ενημερωμένη προστασία. Η F-Secure έχει την καλύτερα αυτοματοποιημένη απόκριση έναντι malware και ομάδες παγκόσμιας κλάσης την αναπτύσσουν και την χρησιμοποιούν.
«Αυτή η αναγνώριση επαναβεβαιώνει την ηγετική θέση της F-Secure στο λογισμικό ασφάλειας,» σχολιάζει ο Perttu Tynkkynen, Director, Consumer Sales and Marketing της F-Secure. « Χρόνο με το χρόνο τα προϊόντα μας φτάνουν σε κορυφαίες επιδόσεις σε ανεξάρτητα αποτελέσματα τεστ, υπερβαίνοντας τις αναφορές.»

Προηγμένη cloud-based προστασία
Τα κορυφαία σκορ του F-Secure Internet Security 2013 στη βαθμολογία αποτελούν μια αντανάκλαση των προηγμένων τεχνολογιών cloud-based προστασίας σε πραγματικό χρόνο, κάτι που επιβεβαιώνει την ταχύτερη απόκριση έναντι όλων των απειλών.
Ο DeepGuard χρησιμοποιεί ευριστική, βάση συμπεριφοράς και βασισμένες στη φήμη (reputation based) τεχνολογίες έτσι ώστε να παρέχει ενεργητική προστασία τόσο από υπάρχον malware αλλά και από ολοκαίνουργιες απειλές. Η σάρωση της web κυκλοφορίας προστατεύει από ευπάθειες πλοηγητών, ενώ η προστασία κατά τη πλοήγηση μπλοκάρει τις επιβλαβείς ιστοσελίδες. Το Banking Protection ανυψώνει τις ρυθμίσεις ασφάλειας για επιπλέον προστασία κατά τη διάρκεια των τραπεζικών συναλλαγών. Το τείχος προστασίας, είναι ανασχεδιασμένο με πρόσθετα φίλτρα έτσι ώστε να εμποδίζει τις επιθέσεις των hackers.
Το F-Secure Internet Security 2013 είναι διαθέσιμο μέσω του δικτύου συνεργατών της Inter Engineering ή από το eStore της Inter Engineering www.inter-datasecurity.com/eshop
Περισσότερες πληροφορίες : http://www.f-secure.com/en/web/home_global/internet-security