H ESET® ενθαρρύνει τους χρήστες του Facebook και του Twitter να δοκιμάσουν τη νέα έκδοση, σε μορφή BETA, της λύσης ESET® Social Media Scanner, που προσφέρει ασφάλεια κατά την πλοήγηση στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης. Με ενισχυμένα χαρακτηριστικά, η λύση προσφέρει έλεγχο και προφύλαξη από κακόβουλο περιεχόμενο στους λογαριασμούς των χρηστών αλλά και των φιλών τους στα social media. Εκτός από την καλύτερη σάρωση του Facebook, το νέο ESET® Social Media Scanner προσφέρει επιπλέον και προστασία στο Twitter, ενώ το Κέντρο Ασφάλειας (Security Center) δείχνει το τρέχον επίπεδο ασφάλειας στο Facebook και το Twitter, προτείνοντας αλλαγές στις ρυθμίσεις ασφάλειας. Όλες οι βελτιώσεις συμπεριλαμβάνονται στο λογαριασμό my.eset.com.

 

Το νέο και βελτιωμένο ESET Social Media Scanner, που βρίσκεται σε φάση δοκιμών BETA, επιτρέπει στο χρήστη να επιλέξει σαρώσεις on-demand και one-time για να ανακαλύψει τυχόν απειλές. Δημιουργώντας λογαριασμό στο my.eset.com, ο χρήστης μπορεί να διαχειριστεί την προστασία των προφίλ του στα social media και να προστατεύσει όσους λογαριασμούς επιθυμεί, δικούς του ή και των φίλων και της οικογένειάς του.

 

«Η ESET βελτίωσε τη δωρεάν λύση ασφαλείας που κυκλοφόρησε στις αρχές του 2013 με στόχο την προστασία των χρηστών του Facebook – ελέγχοντας και απομακρύνοντας τις πιθανές απειλές από τους λογαριασμούς του χρήστη, των φίλων του και της οικογένειας του. Πλέον, επεκτείνουμε αυτή την προστασία από κακόβουλο περιεχόμενο και στο Twitter, προσφέροντας ασφάλεια στο προφίλ του χρήστη και όσων τον ακολουθούν, συμπεριλαμβάνοντας τη σάρωση των URL linksπου χρησιμοποιούνται ευρέως», δήλωσε ο Mario Turner, Product Manager for Cyber Security and Social Media.

 

Η έκδοση BETA version του νέου ESET Social Media Scanner συμπεριλαμβάνεται στις λύσεις ESET Smart Security® και ESET NOD32® Antivirus και διαχειρίζεται από το web interface στο my.eset.com.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα BETA product page.