Είκοσι χρόνια αφιερωμένα στην ενίσχυση στρατηγικών πρωτοβουλιών των πελατών της γιόρτασε σε χαρούμενη ατμόσφαιρα η παγκόσμια καινοτόμος εταιρεία διαχείρισης πληροφοριών.

Η Iron Mountain Incorporated (NYSE: IRM), παγκόσμιος ηγέτης στην καινοτόμο αποθήκευση, υποδομή κέντρων δεδομένων, διαχείριση κύκλου ζωής περιουσιακών στοιχείων και υπηρεσίες διαχείρισης πληροφοριών, γιόρτασε παρουσία πελατών, συνεργατών και εργαζομένων, τα 20 χρόνια παρουσίας της στην Ελληνική αγορά, την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου στον χώρο Τ16, στην Αθήνα. Η ταχύτατα αναπτυσσόμενη εταιρεία στην Ελλάδα, θέλησε να μοιραστεί με την επαγγελματική της οικογένεια τα νέα και τις εξελίξεις στον κλάδο, σε μια ζεστή εκδήλωση στην οποία κυριάρχησαν οι ευχές για ολοένα και περισσότερη ανάπτυξη, αλλά και σχέδια για μελλοντικές συνεργασίες.

«Είναι μεγάλη χαρά να γιορτάζουμε 20 χρόνια συνεργασίας με τους πελάτες και τους υπαλλήλους μας στην Ελλάδα. Σήμερα, η Iron Mountain είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης στον οποίο βασίζονται οι εταιρείες για τη δημιουργία ανθεκτικών επιχειρήσεων και την εξύψωση της αξίας των δεδομένων και των πληροφοριών», δήλωσε η κ. Iwona Sikora, Senior Vice President & General Manager, Ευρώπης και Νότιας Αφρικής και πρόσθεσε, «Η επιθυμία μας να εξυπηρετήσουμε, μας έχει επιτρέψει να γίνουμε συνεργάτης επιλογής σε πολλούς κλάδους της αγοράς όπως ο ασφαλιστικός, τραπεζικός, υγείας αλλά και στον δημόσιο τομέα».

Τα τελευταία χρόνια, η Iron Mountain έχει αναπτύξει νέα προϊόντα και λύσεις βασισμένα στη τεχνολογία για την αντιμετώπιση κρίσιμων στόχων επιχειρηματικού μετασχηματισμού, συμπεριλαμβανομένου του μετασχηματισμού στο χώρο εργασίας, της ασφάλειας δεδομένων και πληροφορικής, της αποτελεσματικότητας και της προσβασιμότητας των επιχειρηματικών διαδικασιών, καθώς και βιώσιμων προϊόντων και λύσεων για την υποστήριξη επιχειρηματικών στόχων κοινωνικού αντίκτυπου.

«Το 2022 αποτελεί για εμάς χρονιά ορόσημο, αφενός λόγω της συμπλήρωσης 20 χρόνων λειτουργίας μας σε μία ιδιαίτερα απαιτητική αγορά, όπως αυτή της Ελλάδας. Αφετέρου δε, της χρονικής περιόδου που διανύουμε με πολλές εξελίξεις και μια ταχύτατη ψηφιακή ανάπτυξη που προσφέρει ποικίλες και ελκυστικές προοπτικές. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που στα είκοσι αυτά χρόνια καταφέραμε να πετύχουμε τον αρχικό μας στόχο και να ανταποκριθούμε στις προκλησεις οδηγώντας την IRON MOUNTAIN στις πρώτες θέσεις της αγοράς», δήλωσε η κα. Άντρεα Αντωνίου, Regional Managing Director στην Iron Mountain για την Κεντρική και Νότια Ευρώπη.

Η Iron Mountain πρωτοστατεί στον τομέα της διαχείρισης πληροφορίας, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε διεθνές επίπεδο, με παρουσία σε περισσότερες από 50 χώρες και με πελατολόγιο μεγαλύτερο από το 95% των Fortune 1000 Εταιρειών. Καθώς ο οργανισμός ανακοίνωσε πρόσφατα τη νέα του τολμηρή φιλοδοξία ανάπτυξης, η Iron Mountain έχει εντοπίσει πολλές ευκαιρίες για να υποστηρίξει τους πελάτες στον ψηφιακό τους μετασχηματισμό και να προσφέρει λύσεις που ταιριάζουν με το μεταβαλλόμενο τοπίο του τρόπου λειτουργίας των επιχειρήσεων σε έναν κόσμο μετά την πανδημία. Δύναμη της είναι η αντίληψη και η εμπειρία στη διαχείριση της πληροφορίας ως δεδομένο τόσο σε φυσική όσο και ηλεκτρονική μορφή. Ταυτόχρονα, η δυναμική πορεία της Iron Mountain στους τομείς της ψηφιοποίησης, της παροχής υπηρεσιών data center αλλά και πιο κλασικές υπηρεσίες όπως η φύλαξη φυσικού αρχείου, την καθιστούν ως ένα από τους σημαντικούς παίκτες στην πορεία προς την ψηφιακή εποχή.

 


Σχετικά με την Iron Mountain

Η Iron Mountain Incorporated (NYSE: IRM) είναι παγκόσμιος ηγέτης στις καινοτόμες υπηρεσίες αποθήκευσης, υποδομής κέντρων δεδομένων, διαχείρισης κύκλου ζωής περιουσιακών στοιχείων και υπηρεσιών διαχείρισης πληροφοριών. Ιδρύθηκε το 1951 και με την εμπιστοσύνη 225.000 πελατών σε όλο τον κόσμο, η Iron Mountain βοηθά τους πελάτες της να μεταμορφώσουν τις επιχειρήσεις τους. Μέσω μιας σειράς υπηρεσιών, όπως ψηφιακός μετασχηματισμός, κέντρα δεδομένων, ασφαλής αποθήκευση αρχείων, διαχείριση πληροφοριών, διαχείριση κύκλου ζωής περιουσιακών στοιχείων, ασφαλής καταστροφή και αποθήκευση τέχνης και εφοδιαστική αλυσίδα, η Iron Mountain βοηθά τις επιχειρήσεις να φέρουν φως στα σκοτεινά δεδομένα τους, επιτρέποντας στους πελάτες να ξεκλειδώσουν την αξία και τη νοημοσύνη από τα αποθηκευμένα ψηφιακά και φυσικά περιουσιακά τους στοιχεία με ταχύτητα και ασφάλεια, βοηθώντας τους να επιτύχουν τους περιβαλλοντικούς τους στόχους.

Για να μάθετε περισσότερα για την Iron Mountain, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: www.IronMountain.com