Σε τροχιά μεγάλης ανάπτυξης βρίσκεται η εταιρία το τελευταίο τρίμηνο του 2018 έχοντας αρχίσει να αποδίδει καρπούς το cloud transformation των προϊόντων της.

Το Pobuca CRM suite αποτελείται από καθετοποιημένες εφαρμογές για τη διαχείριση και επικοινωνία των επιχειρήσεών με τους πελάτες τους και σε συνδυασμό με το Microsoft Dynamics 365, η Pobuca-Sieben μπορεί να προσφέρει ολοκληρωμένες CRM λύσεις. Η διάθεση της σουίτας γίνεται μέσω Cloud, με το μοντέλο SaaS, και ο ρυθμός ανάπτυξης του MRR (Monthly Recurring Revenue) έφτασε το 20% από μήνα σε μήνα!

Πιο συγκεκριμένα, η Pobuca-Sieben προχώρησε σε σημαντικά CRM έργα το τελευταίο τρίμηνο του 2018 με τις παρακάτω ελληνικές εταιρείες: B&F Group (BSB και Lynne), Vivawallet, GANT, GEP – ΓΕΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ BAAM, Adacom Cyber Security, Tsakiris Family AE, Green River College, Data Grid.

Σημαντική επίσης, είναι και η επέκταση των CRM εργασιών της εταιρείας στο εξωτερικό, με 200 νέες επιχειρήσεις να χρησιμοποιούν τα προϊόντα της από 25 χώρες και ονόματα όπως: Qatar Foundation International, Benchmark Broker Insurance, Foresight, BTEE SA, Bay Area Circuits, Synergo, Dbrain, Novocomedy, Quantek Consulting.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η διοίκηση προβλέπει πως η αύξηση έργων CRM και του MRR του Pobuca Suite θα συνεχιστεί και για το 2019, έχοντας ένα σημαντικό pipeline νέων έργων στην Ελλάδα και ένα μηχανισμό digital marketing που αποφέρει σε καθημερινή βάση νέους υποψήφιους πελάτες