Η εταιρεία ADAPTIT, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα των Τηλεπικοινωνιών και της Πληροφορικής καθώς και η εταιρεία Arbor Networks, ο κορυφαίος κατασκευαστής λύσεων διαχείρισης και ασφάλειας δικτυακών υποδομών για επιχειρήσεις και παρόχους υπηρεσιών επικοινωνίας, συστήθηκαν στους εκπροσώπους του ελληνικού τύπου. Η εκδήλωση έλαβε χώρα την Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείο Semiramis στην Κηφισιά.

Διακεκριμένα στελέχη τόσο της Arbor Networks όσο και της ADAPTIT ανέλυσαν το έργο, τη στρατηγική και τα μελλοντικά σχέδια των δύο εταιρειών ενώ έγινε εκτενής αναφορά και στη συνεργασία που έχουν συνάψει οι δύο επιχειρήσεις.

Αναλυτικότερα, ο κ. Eric Michonnet, Regional Director for South EMEA, Arbor Networks, παρουσίασε στους παρευρισκόμενους τους τομείς δραστηριότητας της εταιρείας. O κ. Ivan Straniero, Territory Manager for Italy and SE Europe, Arbor Networks, αναφέρθηκε στο χαρτοφυλάκιο των λύσεων της εταιρείας αλλά και στη συνεργασία της Arbor Networks με την ADAPTIT. Ακολούθησε ο κ. Marco Gioanola, Consulting Engineer for Italy and SE Europe, Arbor Networks, αναφέρθηκε στην online υπηρεσία ATLAS (Active Threat Level Analysis System) της εταιρείας. Στο βήμα της εκδήλωσης τον ακολούθησε ο κ. Αθανάσιος Τζαφέρης, Πρόεδρος & CEO της ADAPTIT, ο οποίος παρουσίασε το προφίλ της εταιρείας και τις λύσεις που προσφέρει. Αναφέρθηκε στη στρατηγική συνεργασία που έχουν συνάψει οι δύο επιχειρήσεις ενώ φτάνοντας στο τέλος της τοποθέτησής του εξήγησε στους παρευρισκόμενους τα μελλοντικά σχέδια και το όραμα της εταιρείας.

Ο κ. Αθανάσιος Τζαφέρης δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με την Arbor Networks, τον κορυφαίο πάροχο λύσεων για την πρόληψη και αντιμετώπιση επιθέσεων DDoS παγκοσμίως. Η εν λόγω συνεργασία θα ενδυναμώσει τη θέση της ADAPTIT στην πάντα απαιτητική ελληνική αγορά Τηλεπικοινωνιών. Η Arbor Networks, με την κορυφαία τεχνολογία που προσφέρει, αποτελεί για εμάς τον ιδανικό συνεργάτη για να μπορέσουμε να προσφέρουμε στην αγορά γρήγορα και αποτελεσματικά τα καταλληλότερα προϊόντα για την αντιμετώπιση επιθέσεων DDoS.»

Από την πλευρά του, ο κ. Ivan Straniero ανέφερε: «Η υλοποίηση της συμφωνίας ανάμεσα στην Arbor Networks και την ADAPTIT μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους. Πιστεύουμε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να προσφέρουμε τις λύσεις της εταιρείας στην ελληνική αγορά αφού οι DDoS απειλές αυξάνονται, τόσο σε απόλυτους αριθμούς όσο και σε συχνότητα και μέγεθος. Θεωρούμε ότι η συνεργασία μας με την ADAPTIT αποτελεί την καλύτερη επιλογή για να προσφέρουμε γρήγορα τα προϊόντα που ανταποκρίνονται καταλληλότερα στις ανάγκες της αγοράς. Η ADAPTIT θα προσφέρει τις κορυφαίες τεχνολογίες της Arbor Networks, Peakflow και Pravail, με σκοπό να ανταποκριθεί με τον καλύτερο τρόπο στις ανάγκες που παρουσιάζουν οι ελληνικές επιχειρήσεις και πάροχοι υπηρεσιών επικοινωνίας για την αντιμετώπιση τόσο “ογκομετρικών” όσο και επιθέσεων που συμβαίνουν στο επίπεδο της εφαρμογής.»

Πρόσθετες Πηγές:

  • Επισκεφθείτε το site της ADAPTIT.
  • Επισκεφθείτε το site της Arbor Networks.
  • Βρείτε περισσότερα στοιχεία για την έρευνα και την ανάλυση της Arbor σχετικά με τις κακόβουλες επιθέσεις, καθώς και data από το παγκόσμιο σύστημα πληροφοριών ATLAS, στο ATLAS Threat Portal.

Επισκεφθείτε το blog http://ddos.arbornetworks.com για να ενημερωθείτε για τις τελευταίες εξελίξεις από το χώρο της διαδικτυακής ασφάλειας.