Η Algosystems ενισχύει τις SOC υπηρεσίες της με multi-cloud application security and delivery λύσεις της F5

 Η Algosystems, κορυφαία Managed Service Provider, και η F5, εταιρεία multi-cloud application security and delivery, ανακοίνωσαν την σύναψη στρατηγικής συνεργασίας.

Το F5 Unity+ Channel Partner Program είναι σχεδιασμένο για να ανταμείβει την πρωτοπορία, την επένδυση στη συνεργασία μας και τη δέσμευση των συνεργατών μας για εξέλιξη.  Βλέπουμε ένα λαμπρό μέλλον στη συνεργασία μας με την Algosystems– στηρίζουμε  το όραμα, τη στρατηγική και την τάση καινοτομίας και εξέλιξής της”, αναφέρει ο Motti Ben Shoshan, Head of Channel Sales, Southern Europe, F5.

Το portfolio της F5 σε automation, security, performance, and insight capabilities δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες μας να δημιουργήσουν, προστατεύσουν και διαχειριστούν τις εφαρμογές τους μειώνοντας κόστη, βελτιώνοντας τις διαδικασίες τους και προστατεύοντας καλύτερα τους χρήστες τους. Το multi-layer DDoS protection, καθώς και το advanced bot and credentials protection της F5 είναι τα νέα key features για εξαιρετικά ασφαλείς SOC υπηρεσίες που παρέχονται από την Algosystems.

Όπως είπε ο Chief Technical Officer της Algosystems, Ηλίας Αγγελίδης: “Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με τη συνεργασία μας με την F5, καθώς μας δίνει τη δυνατότητα να παρέχουμε τη βέλτιστη ασφάλεια στους πελάτες μας. Ο αγώνας δρόμου για ολοένα και πιο ασφαλή συστήματα είναι απαιτητικός αλλά γίνεται πολύ πιο εύκολος με την F5 στο ρόλο του στρατηγικού μας συνεργάτη.”

Η Algosystems είναι ένας πολύ σημαντικός συνεργάτης στην Ελλάδα και την Ευρώπη, καθώς έχει υλοποιήσει τις πιο πρωτοπόρες λύσεις ασφαλείας της F5 για να προστατέψουν ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών των πελατών τους.” – πρόσθεσε ο Aran Erel, Country Manager for Israel, Greece and Cyprus, F5.

Σχετικά με την Algosystems

H Algosystems είναι μια αξιόπιστη Managed Service Provider (MSP), που δραστηριοποιείται στους τομείς Πληροφορικής & Επικοινωνιών, Κυβερνοασφάλειας, Αυτοματισμού και Μετρολογίας, από το 1986. Το τρίπτυχο της επιτυχίας της Algosystems είναι εκτεταμένη εμπειρία και τεχνογνωσία, ολιστική end-to-end γκάμα των προσφερόμενων υπηρεσιών της και πελατοκεντρική προσέγγιση. Η εταιρεία επενδύει σε μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες της, που βασίζονται στη φήμη που έχει το δυναμικό της εταιρείας να δίνει λύσεις σε σύνθετες τεχνολογικές προκλήσεις, καθώς και τη γρήγορη ανταπόκριση της ομάδας στις ανάγκες των πελατών.