Η Αlgosystems S.A με μεγάλη χαρά ανακοίνωσε την απόκτηση της πιστοποίησης Cisco Technical Services Delivery Validation Advanced. Αυτή η διάκριση πιστοποιεί ότι η Algosystems μπορεί να παρέχει υπηρεσίες «Partner Lifecycle Services – Support» (PLS-Support) ως μέρος της υψηλής ποιότητας υποστήριξης των πελατών της.

To PLS-Support είναι το πρώτο σύνολο υπηρεσιών εντός του “Προγράμματος Cisco PLS” που επιτρέπει στους κατάλληλους πιστοποιημένους συνεργάτες να παρέχουν το ίδιο επίπεδο υποστήριξης με το “Cisco Solution Support”, επεκτείνοντας το εύρος της παροχής υπηρεσιών και ενίσχυση των σχέσεων με τους πελάτες. Τα οφέλη της υποστήριξης PLS ξεπερνούν τη βασική υποστήριξη για την επίλυση συγκεκριμένων προβλημάτων υλικού ή λογισμικού. Η ολιστική του εμβέλεια σημαίνει ότι είναι ιδανικό για ετερογενή περιβάλλοντα χρηστών πολλών προμηθευτών που είναι κατασκευασμένα από διασυνδεδεμένο λογισμικό, υλικό και συσκευές.

Η Algosystems επένδυσε στα lifecycle services και δημιούργησε το AlgoCare360, μια υπηρεσία για τον καταλληλότερο χειρισμό αιτημάτων υποστήριξης PLS-Support που έχει σκοπό να συγκεντρώσει ολη την τεχνική υποστήριξη της Cisco σε ένα σημείο αναφοράς. Τα πλεονεκτήματα του AlgoCare360 είναι η επίλυση αιτημάτων τεχνικής υποστήριξης από την εξειδικευμένη ομάδα της Algosystems που είναι το πρώτο σημείο επαφής, κατηγοριοποίηση αναγκών από Solution Expert, και διαχείριση ζητημάτων μέχρι την επίλυση τους. Μέσω της συγκέντρωσης των διαδικασιών σε ένα σημείο αναφοράς, η Algosystems καταφέρνει να πέτυχει ταχύτερη επίλυση ζητημάτων που οδηγεί στην καλύτερη εξυπηρέτηση και εμπειρία των πελατών.

Η πιστοποίηση PLS Support είναι η μεγαλύτερη απόδειξη της δέσμευσης της εταιρείας να παρέχει πάντα υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, να ανταποκρίνεται και να προσαρμόζεται σε όλες τις ανάγκες των πελατών της αλλά και να συνεχίσει να είναι ένας αξιόπιστος Gold Partner της Cisco μέσω της συνεχούς εξέλιξης της και του εκπαιδευμένου προσωπικού τους.