Η εταιρεία Orthology (www.orthology.gr), ανακοίνωσε τη διάθεση της έκδοσης 3.5 της εφαρμογής Altaro Ηyper-V Backup . To Altaro Hyper-V backup αποτελεί μία ολοκληρωμένη λύση δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, που υποστηρίζει Microsoft Windows Server 2012, καθώς και Windows Server 2008 R2 σε Virtual Machines (VMs-εικονικές μηχανές). 

Όλο και περισσότερα εργαλεία παρουσιάζονται τελευταία στην αγορά, τα οποία λειτουργούν ως Hyper-V Server backup. H λύση της Altaro στον τομέα των Hyper-V Server data protection με το Altaro Backup for Hyper-V, να βρίσκεται ήδη στην έκδοση 3.5, έχει σχεδιαστεί, σε αντίθεση με πολλά ανταγωνιστικά προϊόντα, ειδικά για τη χρήση με Hyper-V Server, από την πρώτη κιόλας έκδοση της εφαρμογής, γεγονός που την καθιστά πολύ πιο ευέλικτη και εκσυγχρονισμένη. H εφαρμογή δημιουργεί back up σε εικονικές μηχανές χωρίς agent, ενώ υποστηρίζει clustered Hyper-V Server hosts και καθιστά δυνατή την αποκατάσταση στο hardware αλλά και δυνατότητα file-level recovery.

Υποστήριξη σε τρέχοντα προϊόντα Hyper-V

Το Altaro Hyper-V backup αποτελεί τη μοναδική στην αγορά, λύση backup, με πλήρη υποστήριξη για Hyper-V 2012. Αυτό δίνει τη σιγουριά στις επιχειρήσεις που επιθυμούν να αναπτύξουν το νέο hypervisor, ότι οι εικονικές μηχανές τους θα μπορούν να γίνονται backup αξιόπιστα και χωρίς αναμονές. Επιπλέον, το Altaro Hyper-V backup δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας σε Linux guests χωρίς εξειδικευμένο agent, σε αντίθεση με ανταγωνιστικά προϊόντα.

Ευκολία στη χρήση και καινοτόμες τεχνολογίες

Ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά των προϊόντων της Altaro είναι η ευκολία χρήσης αλλά και η ταχύτητα με την οποία μπορεί κανείς να ελιχτεί μέσα από τα προϊόντα της. Η εφαρμογή backup, μπορεί να εγκατασταθεί και να ρυθμιστεί πλήρως σε λίγα μόνο λεπτά και το restore μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσα σε πέντε μόλις κλικ. Επιπλέον, η ενσωματωμένη στο Altaro Hyper-V Backup τεχνολογία ReverseDelta της Altaro, ενεργοποιεί στην εφαρμογή τη δυνατότητα να αποθηκεύει μόνο τις αλλαγές μεταξύ κάθε έκδοσης ενός αρχείου backup που δημιουργεί, καταλαμβάνοντας πολύ μικρότερο χώρο αποθήκευσης για τα αρχεία που διατηρούνται από τα backup.

Τιμολογιακή πολιτική

Το Altaro διατίθεται τιμολογιακά με ένα κλιμακωτό μοντέλο που βοηθά επιχειρήσεις όλων των μεγεθών να προσαρμοστούν στο κόστος των αδειών χρήσης. Έτσι υπάρχει σε μορφή εντελώς δωρεάν άδειας χρήσης, η οποία επιτρέπει τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας σε μέχρι δύο Virtual Machines, ενσωματώνοντας τα περισσότερα, αλλά όχι όλα, τα διαθέσιμα χαρακτηριστικά της εφαρμογής. Από εκεί και πέρα, η εφαρμογή παρέχεται με όλα τα επιπλέον χαρακτηριστικά κλιμακωτά σε διαφορετικές τιμές.

Περισσότερα για την Altaro Software και τα προϊόντα της θα βρείτε στο www.altaro.com όπου θα βρείτε trial για 30ημέρες. Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με την Orthology, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.orthology.gr