Μια σημαντική αναγνώριση και βράβευση

 Μία σημαντική διάκριση επεφύλασσε ο πρώτος μήνας του έτους για την AMPLUS Technologies. Η εταιρεία βραβεύθηκε ως «Reseller of the year Greece 2023», στη διάρκεια του Annual Partner Event 2024 της HP Hellas.

Στην καθιερωμένη ετήσια συνάντηση των συνεργατών της, που πραγματοποιήθηκε στις 30 Ιανουαρίου στο Μουσείο Βορρέ, τα στελέχη της HP Hellas παρουσίασαν τα αποτελέσματα του 2023 και έθεσαν τους στόχους για τη νέα χρονιά. Ειδικά η φετινή διοργάνωση είχε όμως και έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα, καθώς όλοι οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τη Sophia, το πιο διάσημο ρομπότ Τεχνητής Νοημοσύνης στον κόσμο, το οποίο ήρθε για πρώτη φορά στη χώρα μας!

Αυτή η ξεχωριστή εκδήλωση, όπου η τεχνολογία της HP και η Τεχνητή Νοημοσύνη έδωσαν μια γεύση από τον κόσμο του μέλλοντος, αποτέλεσε το ιδανικό περιβάλλον για τη βράβευση της AMPLUS Technologies, η οποία αναδεικνύεται σε έναν από τους σημαντικότερους Systems Integrators στην ελληνική αγορά αποτελώντας κρίσιμο σύμμαχο για κάθε οργανισμό που βαδίζει στον δρόμο του ψηφιακού μετασχηματισμού.

Με αφορμή τη βράβευση, ο πρόεδρος & διευθύνων σύμβουλος της AMPLUS Technologies, Γιώργος Δαμανάκης, τόνισε: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που βρισκόμαστε ανάμεσα στους βραβευθέντες συνεργάτες της HP Hellas. Η διάκριση που λάβαμε αποτελεί για εμάς ηθική ικανοποίηση και μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας να κατακτήσουμε νέους στόχους και να αντιμετωπίσουμε ακόμα μεγαλύτερες προκλήσεις».