Η Odyssey με περηφάνια ανακοινώνει το πολυαναμενόμενο rebrand της βραβευμένης σειράς cloud-based προϊόντων και υπηρεσιών ClearSkies™, που αφορά την Ασφάλεια Πληροφοριών, Διαχείριση Κινδύνων και Συμμόρφωση με Κανονιστικά Πλαίσια, γρήγορα και αποτελεσματικά. 

Η μεταμόρφωση στην προϊοντική ταυτότητα του ClearSkies™, η εξέλιξη της υφιστάμενης σειράς αλλά και η δημιουργία νέων καινοτόμων υπηρεσιών και προϊόντων, υποδηλώνει την δέσμευσή της Odyssey να ανταποκρίνεται συνεχώς στις ραγδαίες τεχνολογικές εξελίξεις και ανάγκες των πελατών της.

Ο επαναπροσδιορισμός του ClearSkies™ έρχεται σε μια εποχή σημαντικών αλλαγών στον τεχνολογικό τομέα που εγκυμονούν νέες προκλήσεις στην αποτελεσματική αντιμετώπιση και διαχείριση των ψηφιακών κινδύνων.

Μέρος της εξέλιξης του ClearSkies™ είναι η προϊοντική του ταυτότητα, συμπεριλαμβανομένου νέου λογότυπου, ιστότοπου και παρουσίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Η εξέλιξη του ClearSkies ™ αντικατοπτρίζει τις αξίες μας για καινοτομία, πάθος για τελειότητα και άριστη εξυπηρέτηση πελατών. Είναι αποτέλεσμα της δέσμευσής μας να ικανοποιούμε και να υπερβαίνουμε τις προσδοκίες των πελατών μας.»
Ειρήνη Σελιά, , ClearSkies™ International Business Development Manager

Επισκεφθείτε τον νέο ιστότοπο του ClearSkies™ εδώ: www.clearskiessa.com


Σχετικά με την Odyssey

Πίσω από τη σύλληψη, τη δημιουργία και τη συνεχή υποστήριξη της βραβευμένης πλατφόρμας ClearSkies ™ Big Data Advanced Analytics και των συναφών προϊόντων και υπηρεσιών, βρίσκεται η Odyssey. Από την ίδρυσή της το 2002, και για σχεδόν δυο δεκαετίες, η Odyssey παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις Ασφάλειας Πληροφοριών και Διαχείρισης Κινδύνου σε οργανισμούς ανεξαρτήτως μεγέθους, πολυπλοκότητας και τομέα δραστηριότητας. Με έδρα τη Λευκωσία και με γραφεία σε Ελλάδα, Ηνωμένες Πολιτείες, Σαουδική Αραβία και Ηνωμένο Βασίλειο, ανέπτυξε πελατολόγιο που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, διεθνούς κύρους οργανισμούς του τραπεζικού, ασφαλιστικού, ιατροφαρμακευτικού και ναυτιλιακού τομέα.