Ο imagePRESS C165 είναι ένας νέος πολυλειτουργικός εκτυπωτής, που ανοίγει νέους ορίζοντες για την επιχείρηση. Συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία της βραβευμένης τεχνολογίας imageRUNNER ADVANCE και ένα σύστημα διεπαφής χρήσης με τα εύχρηστα επαγγελματικά εργαλεία imagePRESS. Μπορείτε να είστε πλέον ακόμη πιο δημιουργικοί με το απλό πάτημα ενός κουμπιού. Ο συγκεκριμένος εκτυπωτής θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα!

ΚΑΝΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ

Πληθώρα επιλογών με μια εύχρηστη και απλή συσκευή: ο imagePRESS C165 τυπώνει όλα όσα χρειάζεστε για τις καθημερινές ανάγκες της επιχείρησής σας, σε επίπεδο επαγγελματικών προδιαγραφών. Είναι τόσο απλός που δεν χρειάζεται να έχετε καμία προηγούμενη εμπειρία εκτύπωσης. Η συσκευή αναλαμβάνει όλες τις πολύπλοκες λειτουργίες. Το αποτέλεσμα: εξαιρετική ποιότητα εκτύπωσης, περισσότερες επιλογές και τυπωμένα υλικά στα χέρια σας, σε λίγα μόλις λεπτά.

Ο κ. Mark Lawn, Director of Professional Print Solutions, Canon Europe αναφέρει, «Γνωρίζουμε ότι πρέπει να πετύχετε περισσότερα, με λιγότερους πόρους. Με στενά χρονικά περιθώρια και ακόμη πιο σφιχτούς προϋπολογισμούς. Θέλουμε να σας βοηθήσουμε να απλοποιήσετε την καθημερινότητά σας. Σας προτείνουμε έναν εκτυπωτή που μπορεί να τα αναλάβει όλα μόνος του και να ολοκληρώσει τις εντολές που δέχεται μέσα σε ελάχιστα λεπτά, είτε αυτές αφορούν βασικές λειτουργίες σάρωσης και εκτύπωσης, είτε  εντυπωσιακά πόστερ, αφίσες προσφορών και εξατομικευμένες προσκλήσεις σε εκδηλώσεις. Όλα αυτά μπορούν να γίνουν χωρίς να απαιτούνται καθόλου τεχνικές γνώσεις, γεγονός που  καθιστά τον imagePRESS C165 ιδανικό για κάθε επαγγελματικό περιβάλλον».

 ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΙ

Θέλετε να εντυπωσιάσετε την ηγετική ομάδα με μια έξυπνη παρουσίαση, αλλά η καταληκτική ημερομηνία είναι σήμερα; Κανένα πρόβλημα! Χρειάζεται να τυπώσετε την ατζέντα για το επερχόμενο συνέδριο πωλήσεων; Απλό! Δοκιμάστε ελκυστικά πρότυπα με διπλώσεις, τυπώστε σε βαρύτερο χαρτί για περισσότερο ‘premium’ εμφάνιση και αίσθηση ή χρησιμοποιήστε ανάγλυφο χαρτί για μεγαλύτερη εντύπωση. Με τον imagePRESS C165 μπορείτε πλέον να τυπώνετε ευκολότερα σε μια μεγάλη ποικιλία υλικών.

Για τους καταναλωτές που δεν ολοκλήρωσαν μια online αγορά, μια στοχευμένη επιστολή σε εξατομικευμένο τυπωμένο φάκελο θα τους παρακινήσει να την ολοκληρώσουν. Η επικοινωνία σε πρώτο πρόσωπο με τους καταναλωτές μέσω μιας επιστολής θα σας βοηθήσει να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των καταναλωτών για το brand σας και θα σας επιφέρει οικονομικό κέρδος, κάτι που θα ωφελήσει  διπλά. Υπάρχουν πολλές ενέργειες που μπορείτε να κάνετε για να προωθήσετε την επιχείρησή σας με την βοήθεια του  imagePRESS C165, όπως για παράδειγμα εκτυπώσεις φυλλαδίων για διανομή, στο κοινό που σας ενδιαφέρει.

Ο κ. Lawn εξηγεί, «Όλοι μας πραγματοποιούμε αγορές και καθώς όλοι μας είμαστε «πελάτες» πρέπει να σκεφτούμε ως καταναλωτές και να αναρωτηθούμε “Τί είναι εκείνο που θα με κάνει να προσεγγίσω και να επιλέξω ένα brand;” Σε αυτό ακριβώς το σημείο η δημιουργική εκτύπωση μπορεί να βοηθήσει. Η φυσική αίσθηση του τυπωμένου αντικειμένου ξυπνά τις αισθήσεις και η έξυπνη εξατομίκευση μπορεί να οδηγήσει σε «δράση». Στην ψηφιακή μας εποχή, η εκτύπωση μπορεί να ενισχύσει την επαφή. Μπορείτε να βιώσετε τη θετική επίδραση στη δική σας επιχείρηση και να δείτε πόσο σας βοηθά να επιτύχετε την επιστροφή της επένδυσής σας».

ΣΙΓΟΥΡΙΑ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Δε χρειάζεται να αγχώνεστε πως θα εγκαταστήσετε και θα θέσετε σε λειτουργία αυτόν τον εκτυπωτή, καθώς, όπως και με κάθε άλλη συσκευή της σειράς imageRUNNER ADVANCE, συνδέεται με το σύστημά σας και ενσωματώνεται στις δικές σας ροές εκτύπωσης με άμεσο και απλό τρόπο. Επιπλέον δεν θα έχετε αμφιβολία για το επίπεδο ασφάλειας, καθώς θα απολαμβάνετε την ίδια ενσωματωμένη υψηλή λειτουργικότητα ασφάλειας που θα προστατεύει όλα σας τα δεδομένα. Η ομάδα υποστήριξης της Canon θα είναι διαρκώς στη διάθεσή σας, σε περίπτωση που θελήσετε να επικοινωνήσετε μαζί τους τηλεφωνικά, για οποιοδήποτε ζήτημα,  έτσι ώστε η επιχείρησή σας να πετυχαίνει πάντα τους στόχους της.