Το RG-RAP73HD είναι ένα νικητήριο μείγμα σχεδιασμού, μηχανικής και καινοτομίας, που αγκαλιάζει την επιδεξιότητα της τεχνολογίας Wi-Fi 7. Το Wi-Fi 7, γνωστό και ως 802.11be, αντιπροσωπεύει την επόμενη εξέλιξη στα ασύρματα δίκτυα. Με την εντυπωσιακή απόδοση Tri-radio, το RG-RAP73HD είναι εξοπλισμένο με τη δύναμη να λειτουργεί σε τρεις ξεχωριστές ζώνες συχνοτήτων, εξασφαλίζοντας αποτελεσματική μετάδοση και λήψη δεδομένων.


Κύρια Χαρακτηριστικά:

  • Άκρως Υψηλό Wireless Rate: Το bandwidth 6G/320MHz επιτρέπει στο RG-RAP73HD να παρέχει μια εξαιρετική ασύρματη ροή. Αυτό μεταφράζεται σε ταχύτερες μεταφορές δεδομένων, μειωμένη καθυστέρηση και συνολικά βελτιωμένη εμπειρία χρήστη.
  • Η Αποκλειστική Δυνατότητα MLO του Wi-Fi 7: Η αποκλειστική δυνατότητα του Wi-Fi 7, MLO (Multi-Link Operation), φέρνει μια καλύτερη εμπειρία ροής. Το MLO βελτιστοποιεί τις συνδέσεις δικτύου, διασφαλίζοντας ότι το περιεχόμενο ροής παραμένει αδιάκοπο, παρέχοντας στους χρήστες ρευστή και χωρίς καθυστέρηση κατανάλωση πολυμέσων.
  • Υψηλή Πυκνότητα Πρόσβασης: Τα σύγχρονα περιβάλλοντα απαιτούν συνδεσιμότητα υψηλής πυκνότητας για να φιλοξενήσουν τον αυξανόμενο αριθμό συσκευών. Το RG-RAP73HD ανταποκρίνεται στην πρόκληση, μπορώντας να υποστηρίξει έως και 1500 ταυτόχρονες συνδέσεις χωρίς να θυσιάζει την απόδοση ή τη σταθερότητα.
  • Τεχνολογία 4K-QAM: Το RG-RAP73HD ενσωματώνει την τεχνολογία 4K-QAM, μια καινοτόμο προηγμένη προσέγγιση που συσκευάζει αποτελεσματικά τα δεδομένα για τη μετάδοση. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα βελτιωμένες ταχύτητες και μια πιο αξιόπιστη σύνδεση, ακόμα και σε υπερφορτωμένα δίκτυα.
  • Δυνατότητα Enterprise Switch: Πέρα από τον ρόλο του Access Point, το RG-RAP73HD μπορεί επίσης να λειτουργήσει ως μέρος μιας εγκατάστασης Enterprise Switch. Αυτό το καθιστά ιδανικό για τη δημιουργία ενός στιβαρού και επαγγελματικού δικτύου, PRO Office Network.

Πολυμορφία σε Διάφορους Χώρους

Ένα από τα καθοριστικά στοιχεία του RG-RAP73HD είναι η προσαρμοστικότητά του σε διάφορα περιβάλλοντα. Είτε πρόκειται για ξενοδοχείο που εξυπηρετεί πολλούς επισκέπτες, για γραφείο με πληθώρα συσκευών, είτε για οποιοδήποτε περιβάλλον υψηλής πυκνότητας, το RG-RAP73HD παρέχει συνεχώς αξιόπιστη και υψηλής ταχύτητας συνδεσιμότητα. Αυτή η προσαρμοστικότητα διασφαλίζει ότι οι εμπειρίες των χρηστών είναι άψογες, ανεξάρτητα από τις απαιτήσεις που τίθενται στο δίκτυο.

Το RG-RAP73HD Wi-Fi 7 Tri-Radio BE19000 Ceiling Access Point συνιστά μια σημαντική πρόοδο στην τεχνολογία των ασύρματων δικτύων. Tο RG-RAP73HD θέτει τα θεμέλια για μια νέα εποχή καινοτομίας στη συνδεσιμότητα. Είτε βελτιώνει τις εμπειρίες ροής, είτε δημιουργεί ένα επαγγελματικό γραφείο δίκτυο, το RG-RAP73HD είναι μια απόδειξη της δυναμικής της τεχνολογίας στον μετασχηματισμό της συνδεσιμότητας όπως την ξέρουμε!

Τα προϊόντα της Ruijie-Reyee αντιπροσωπεύονται στην Ελλάδα από την εταιρεία

PartnerΝΕΤ τηλ.: 2107100000, sales@partnernet-ict.com, www.partnernet-ict.com.