Ιδανική λύση ασφάλειας για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις

Η Cysoft Πληροφορική, σε συνεργασία με την Trend Micro, εξασφάλισε αποκλειστική προσφορά για τις λύσεις Worry-Free Services και Worry-Free Services Advanced. Από σήμερα και για έναν μήνα, οι κορυφαίες λύσεις ασφάλειας της Trend Micro, ιδανικές για μικρού και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις, είναι διαθέσιμες με έκπτωση 60%!

Οι SaaS λύσεις της Trend Micro, θωρακίζουν τα τελικά σημεία της επιχείρησής σας (υπολογιστές, servers, κινητές συσκευές) από ransomware και προηγμένες επιθέσεις, ενώ παράλληλα προστατεύουν το Microsoft Exchange, το Microsoft Office365 και οποιαδήποτε άλλη λύση email σε πραγματικό χρόνο.

Ενσωματώνοντας τις πλέον πρόσφατες δυνατότητες Business Email Compromise και Credential Phishing, προστατεύουν από κακόβουλες ενέργειες και περιεχόμενο που θα μπορούσε δυνητικά να επηρεάσει την ομαλή λειτουργία της επιχείρησής σας, όπως στοχευμένες επιθέσεις, ανεπιθύμητα μηνύματα, ηλεκτρονικό «ψάρεμα», ιούς κ.α. Επιπλέον, προστατεύουν τα διαδικτυακά εργαλεία συνεργασίας από άγνωστες απειλές καθώς και τα δεδομένα της εταιρείας σας από σκόπιμη ή τυχαία απώλεια.

Επιλέξτε μεταξύ Worry-Free Services (Endpoint Security) και Worry-Free Services Advanced (Endpoint Security & Email and Collaboration Security), ανάλογα με τις ανάγκες σας και διασφαλίστε μέγιστο επίπεδο ασφάλειας για την επιχείρησή σας.

Για να εξασφαλίσετε την αποκλειστική προσφορά, αρκεί να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην φόρμα που θα βρείτε εδώ, επιλέγοντας το προϊόν που σας ενδιαφέρει.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά μπορείτε να επικοινωνείτε με την Cysoft τηλεφωνικά στο (+30) 210 9340288, με e-mail στο ask@cysoft.gr καθώς και μέσω των επίσημων λογαριασμών της εταιρείας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε LinkedIn, Facebook, Twitter, Instagram και YouTube.