Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση « Athens Security Conference, powered by WatchGuard» που συνδιοργάνωσαν η Digital SIMA και η WatchGuard Technologies, την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Royal Olympic στην Αθήνα. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε πλήθος συνεργατών από τις σημαντικότερες εταιρείες πληροφορικής, δείχνοντας μεγάλο ενδιαφέρον τόσο για τις καινοτόμες λύσεις ασφαλείας της WatchGuard όσο και τις τρέχουσες εξελίξεις στο τοπίο της κυβερνοασφάλειας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του Γενικού Διευθυντή της Digital SIMA κ. Δημήτρη Στεφανόπουλου, ενώ ακολούθησε η εναρκτήρια ομιλία του κ. Διονύση Λιναρδάτου Αναπληρωτή Προϊστάμενου του Τμήματος Εποπτείας και Ελέγχου Τηλεπικοινωνιακού Τομέα ΕΕΤΤ με θέμα «Οι Υπηρεσίες Εμπιστοσύνης στην Ελληνική αγορά και οι αρμοδιότητες της ΕΕΤΤ». Στην συνέχεια, ο Alper Onarangil, Sales Engineer της WatchGuard παρουσίασε τις παγκόσμιες τάσεις κινδύνων, με ιδιαίτερη αναφορά και ανάλυση στην πιο επίκαιρη επίθεση «Uber Hack», αναδεικνύοντας παράλληλα τις λύσεις της WatchGuard που προστατεύουν από αυτές τις επιθέσεις. Τα έμπειρα στελέχη της Digital SIMA και της SIMA Security παρουσίασαν τις νέες τεχνολογίες της WatchGuard, ανέδειξαν εργαλεία προστασίας των τηλεργαζομένων και τέλος προέβαλαν τον ρόλο του firewall στην μεθοδολογία των Security Audit και Penetration Test.

Με την ολοκλήρωση των ομιλιών, η εκδήλωση μεταφέρθηκε στο Roof Garden του ξενοδοχείου, όπου το σύνολο των συνέδρων δείπνησε ανταλλάσσοντας απόψεις και απολαμβάνοντας την θέα των πιο σημαντικών μνημείων της Αθήνας.