Διάκριση για Ανάπτυξη – Επενδυτική Δραστηριότητα

 

 

 

 

 

 


Η LAMDA HELLIX, κορυφαίος πάροχος ποιοτικών υπηρεσιών data center, ανακοίνωσε σήμερα τη βράβευσή της στα Business IT Excellence (BITE) Awards με Βραβείο Εξαιρετικής Επίδοσης στην Κατηγορία «Ανάπτυξη – Επενδυτική Δραστηριότητα».

Η συμμετοχή της LAMDA HELLIX αφορά στην υλοποίηση επενδυτικού έργου ανάπτυξης νέων εγκαταστάσεων στην περιοχή του Κορωπίου Αττικής. Με την επένδυση αυτή, η LAMDA HELLIX αναπτύσσει νέες  υπηρεσίες που μετεξελίσουν την εταιρεία με τρόπο που επιτρέπει την παροχή υπηρεσιών φιλοξενίας εξοπλισμού σε εταιρείες όλων των μεγεθών με τον πλέον σύγχρονο τρόπο. Ενδεικτικά υποστηρίζονται high density computing για υπηρεσίες cloud και big data, αξιόπιστη διασυνδεσιμότητα με χρήση πολλαπλών παρόχων για αυξημένη αξιοπιστία στο Internet και πρόσβαση σε ένα ευρύ οικοσύστημα υπηρεσιών άμεσα προσβάσιμων από όλους τους πελάτες.

 

Το παρόν επενδυτικό σχέδιο της LAMDA HELLIX αποτελεί μέρος της γενικότερης αναπτυξιακής στρατηγικής της εταιρείας για την Ελλάδα και το εξωτερικό, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και θα είναι σε λειτουργία το τελευταίο τρίμηνο του 2014.

Με την ολοκλήρωση του έργου, οι νέες υπηρεσίες data center της LAMDA HELLIX θα είναι από τις πρώτες παγκόσμια που εκτός από την πιστοποίηση της διαθεσιμότητας τους θα είναι και πιστοποιημένες για την φιλικότητά τους προς το περιβάλλον (πιστοποίηση LEED v4 Gold DC) από διεθνείς φορείς.

Η βράβευση του επενδυτικού έργου της LAMDA HELLIX έγινε κατά την τελετή απονομής των βραβείων BITE Awards, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 30 Ιουνίου 2014 στην Αθήνα.

Η LAMDA HELLIX βραβεύτηκε στην κατηγορία «Ανάπτυξη – Επενδυτική Δραστηριότητα» με βραβείο Εξαιρετικής Επίδοσης. Το βραβείο παρέλαβε ο Θωμάς Σκαπέρδας,  Director of Financial & Corporate Development της LAMDA HELLIX, ο οποίος δήλωσε: «Η ανάπτυξη βασίζεται στις επενδύσεις. Ειδικά για την αγορά του datacenter, που είναι μια απόλυτα ανταγωνιστική και «διεθνής» αγορά, είναι σημαντικό να προωθούμε σύγχρονες λύσεις, αξιόπιστες διαδικασίες και κορυφαίες υποδομές. Η LAMDAHELLIX δεν εφησυχάζει, αλλά συνεχώς επενδύει ώστε να παραμένει στην κορυφή του διεθνούς ανταγωνισμού. Πιστεύω πως είναι στοιχείο που χαρακτηρίζει μια επιτυχημένη βιώσιμη επιχείρηση που δικαιώνει τον τίτλο του «ηγέτη» στη αγορά των υπηρεσιών datacenterστην Νοτιοανατολική Ευρώπη.»

Τα βραβεία Business IT Excellence Awards 2014 αναδεικνύουν και επιβραβεύουν επιτυχημένες και καινοτόμες πρακτικές και στρατηγικές αξιοποίησης των τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών, καθώς και έργα ηλεκτρονικής διακυβέρνησης. Η διοργάνωση των βραβείων, που πραγματοποιήθηκαν φέτος για 3η συνεχή χρονιά, γίνεται από το περιοδικό netweek και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Επιχειρείν, ELTRUN, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.