Χρειάζεστε έναν γρήγορο, μικρού μεγέθους σαρωτή που είναι σε θέση να σαρώνει πλαστικές κάρτες ταυτότητας και διαβατήρια, με αξιοπιστία; Ο νέος imageFORMULA DRS150 είναι η ιδανική λύση για εσάς. Η πρώτη μας συσκευή σάρωσης που διαθέτει USB, και επιλογές ενσύρματης και ασύρματης συνδεσιμότητας.

Η εγκατάσταση μιας νέας συσκευής στο δίκτυο του γραφείου μπορεί να σας προβληματίσει. Θα χωρέσει στο χώρο σας, και θα συνεργαστεί σωστά στο υφιστάμενο εταιρικό σας δίκτυο; Με δυνατότητα συνδεσιμότητας USB, ασύρματης και ενσύρματης δικτύωσης, ο νέος μας σαρωτής μπορεί να τοποθετηθεί και να χρησιμοποιηθεί με διαφορετικές εφαρμογές, σε διάφορα εργασιακά περιβάλλοντα και ομάδες. Η μεγάλη οθόνη αφής LCD προσφέρει επίσης απλή και εύκολη λειτουργία σάρωσης, επιτρέποντάς σας να συνεχίσετε την εργασία σας ταχύτερα. Και όλα αυτά σε μια μικρού μεγέθους, αλλά στιβαρή συσκευή.

Συνδεσιμότητα που μπορείτε να εμπιστευθείτε

Οι αξιόπιστες λύσεις είναι σημαντικές για εσάς, είτε προέρχονται από προμηθευτές, παρόχους υπηρεσιών ή το hardware σας. Για αυτό το λόγο χρησιμοποιούμε το δοκιμασμένο μας μηχανισμό τροφοδοσίας χαρτιού, ο οποίος στηρίζεται σε μεγάλης αντοχής κυλίνδρους τροφοδοσίας και διαχωρισμού. Το σύστημα αυτόματης τροφοδοσίας εγγράφων του σαρωτή μπορεί να διαχειριστεί μεγάλες στοίβες μεγέθους έως και 60 σελίδων και να σαρώνει μια μεγάλη ποικιλία μέσων, όπως πολύ λεπτά φύλλα χαρτιού, πλαστικές κάρτες ταυτότητας και κάρτες με ανάγλυφα σχέδια, ακόμη και διαβατήρια με πάχος μέχρι 4 χιλιοστά.

Ότι χρειάζεστε, με ένα άγγιγμα

Θέλετε έναν σαρωτή για να κάνετε τη δουλειά σας με ελάχιστο κόπο. Με τη σάρωση με ένα άγγιγμα, χρησιμοποιώντας προκαθορισμένες εργασίες, τα έγγραφά σας σαρώνονται με ακρίβεια, με βελτιστοποιημένη ποιότητα εικόνας και αποδίδονται ακριβώς όπως τα χρειάζεστε, κάθε φορά. Ο DR-S150 υποστηρίζει επίσης την αποστολή εικόνων απευθείας στον προορισμό εξόδου σας χωρίς την ανάγκη σύνδεσης με υπολογιστή. Ο ειδικός επεξεργαστής εικόνας DR αποδίδει σαρώσεις υψηλής ποιότητας και ταχύτητας, μέχρι 90 εικόνες ανά λεπτό, με λιγότερες καθυστερήσεις, επιτρέποντάς σας να λαμβάνετε την πληροφορία που θέλετε και να σας απαλλάσσει από περιττό κόπο.

Ο Tim Brosnihan, European Product  Manager, Canon Europe αναφέρει: «Δημιουργήσαμε το νέο imageFORMULA DR-S150 έτσι ώστε να αποτελεί μια αξιόπιστη και ευέλικτη προσθήκη στο γραφείο σας, είτε αυτό βρίσκεται στο σπίτι σας, ή είναι μια διαμοιραζόμενη συσκευή για μικρά γραφεία και εταιρικά τμήματα, ή για γραφεία σε εταιρείες του χρηματο-οικονομικού κλάδου, με στόχο τη βελτίωση της αποδοτικότητα της ροής εργασίας, για την εξυπηρέτηση νέων πελατών. Το μικρό μέγεθος, η λειτουργία σάρωσης PUSH και η δυνατότητα σάρωσης διαβατηρίων και ταυτοτήτων, καθιστούν τον σαρωτή ιδανικό για οικονομικές υπηρεσίες που θέλουν να εξυπηρετήσουν νέους πελάτες. Με μια σειρά επιλογών δικτυακής συνδεσιμότητας, οτιδήποτε θέλετε να σαρώσετε, με οποιαδήποτε διαρρύθμιση στο γραφείο σας, ο ευέλικτος imageFORMULA DR-S150 αποδίδει γρήγορες, υψηλής ποιότητας σαρώσεις, επιτρέποντάς σας να συνεχίζετε την εργασία σας».