Σε ένα πολύ επιτυχημένο διαδικτυακό συνέδριο η εταιρεία ανακοίνωσε τη στρατηγική της για το 2021, παρουσίασε τα νέα προϊόντα και τις λύσεις της, καθώς και το ανανεωμένο Πρόγραμμα Συνεργατών APC by Schneider Electric

Η APC by Schneider Electric, διοργάνωσε το virtual CEEI Partner Summit 2020 αναδεικνύοντας τις τελευταίες καινοτομίες της εταιρείας για την αγορά της Κεντρικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης και του Ισραήλ, καθώς και τις βασικές τάσεις που διαμορφώνουν το μέλλον των Data Centers και του Edge Computing. Το διαδικτυακό Συνέδριο παρακολούθησαν περισσότεροι από 200 στρατηγικοί συνεργάτες της Schneider Electric που δραστηριοποιούνται στους τομείς του ΙΤ, των Data Centers και Cooling για IT υποδομές.

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου, ανακοινώθηκε η στρατηγική της εταιρείας για το 2021 .όπου ο Senior Vice President Secure Power Europe, Rob McKernan, παρουσίασε τις πρόσφατες τάσεις και τα insights της αγοράς στα Mega Data Centers και Edge computing, ενώ ο κ. Francesco Quero, Vice President Secure Power CEEI & Italy μίλησε για την πορεία της εταιρείας κατά το 2020 και τους στόχους της δίνοντας έμφαση στην στρατηγική σημασία του Καναλιού των Συνεργατών και στην ανάπτυξή τους.

 Επιπλέον, οι σύνεδροι ενημερώθηκαν για το ανανεωμένο Πρόγραμμα Συνεργατών APC by Schneider Electric, σκοπός του οποίου είναι η βελτίωση των γνώσεων των επαγγελματιών πληροφορικής μέσα από αποκλειστικά εργαλεία και ταυτόχρονα η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς τους στην αγορά. Παράλληλα, υψηλόβαθμα στελέχη και ειδικοί του κλάδου ανέλυσαν σε εκπροσώπους από κάθε χώρα, τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες, τις εξειδικευμένες edge λύσεις, αλλά και την πληθώρα εφαρμογών της διαλειτουργικής αρχιτεκτονικής την EcoStruxure™ ΙΤ για τη διαχείριση edge & cloud IT υποδομών, χάρη στην οποία διαφυλάσσονται οι κρίσιμες πληροφορίες και τα δεδομένα, συμβάλλοντας στην βελτίωση της αποδοτικότητας των data centers.

Ο κ. Γιώργος Δριτσάνος, Secure Power VP SEE & IT Director Greece, APC by Schneider Electric δήλωσε σχετικά: «Με τον κόσμο να αλλάζει με πρωτοφανείς ρυθμούς, στόχος της Schneider Electric είναι να συμβάλλει στη δημιουργία ενός πιο ισχυρού και βιώσιμου ψηφιακού μέλλοντος με άμεση και υπεύθυνη ανταπόκριση στις ανάγκες των συνεργατών και πελατών της. Μέσα από το συγκεκριμένο συνέδριο, μας δόθηκε η δυνατότητα μαζί με τους στρατηγικούς μας συνεργάτες να αναδείξουμε τις καλύτερες πρακτικές, ώστε ο κλάδος να αναπτυχθεί περισσότερο και οι επιχειρήσεις να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα. Παράλληλα, υπογραμμίστηκε η σημασία της ψηφιοποίησης, κάτι που είναι πιο επίκαιρο από ποτέ την περίοδο που διανύουμε, όπου δεν μπορούμε να συναντηθούμε από κοντά, όμως μπορούμε να προσεγγίσουμε περισσότερους συνεργάτες και πελάτες με αυτόν τον τρόπο».

 

 


Σχετικά με την Schneider Electric

Σκοπός της Schneider Electric είναι να ενθαρρύνει όλο τον κόσμο να αξιοποιεί στο έπακρο την ενέργεια και τους πόρους που διαθέτει, γεφυρώνοντας την πρόοδο και τη βιωσιμότητα για όλους. Αυτό, το ονομάζουμε ‘Life Is On’.

Αποστολή μας είναι να αποτελούμε τον ψηφιακό σας συνεργάτη για την Aειφορία και την Aποδοτικότητα.
Προωθούμε τον ψηφιακό μετασχηματισμό συνδυάζοντας παγκοσμίως κορυφαίες τεχνολογίες διεργασιών και ενέργειας, συνδεσιμότητα προϊόντων από end-point έως cloud, ελέγχους, λογισμικά και υπηρεσίες, σε ολόκληρο τον κύκλο ζωής, συνθέτοντας ολοκληρωμένες λύσεις διαχείρισης, για Κατοικίες, Κτίρια, Data Centers, Υποδομές και Βιομηχανίες.

Είμαστε μία πολυεθνική εταιρεία, ωστόσο δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση σε τοπικό επίπεδο. Είμαστε υπέρμαχοι των ανοιχτών προτύπων και των συνεργατικών οικοσυστημάτων που εργάζονται με πάθος για τις αξίες μας για έναν ουσιαστικό επιχειρηματικό σκοπό και ένα περιβάλλον χωρίς αποκλεισμούς που προωθεί τη συμμετοχή και την πρωτοβουλία από όλους.

www.se.com www.se.com/gr

Σχετικά με την APC by Schneider Electric

Η APC by Schneider Electric είναι παγκοσμίως το κορυφαίο brand παροχής ολοκληρωμένων λύσεων υποδομής και υπηρεσιών IT, καθώς και software. Με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων που παρέχουν αξιόπιστες λύσεις πληροφορικής και επικοινωνιών, η APC προσφέρει Σιγουριά σε έναν Συνδεδεμένο Κόσμο. Διαθέτοντας το ευρύτερο δίκτυο συνεργατών για οικιακές και επαγγελματικές λύσεις δικτύων, η APC φροντίζει για την προστασία σημαντικών πληροφορίων και προσωπικών δεδομένων καταναλωτών και επιχειρήσεων. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την σελίδα www.apc.com.