Η GCC Hellas , επίσημος διανομέας των λύσεων της Trend Micro σε Ελλάδα και Κύπρο ανακοινώνει δυο αποτελεσματικές λύσεις ασφάλειας με τις πλατφόρμες Cloud One και Vision One.

 Η Trend Micro Cloud One είναι μια πλατφόρμα υπηρεσιών ασφαλείας για cloud builders. Αποτελείται, από πολλαπλές υπηρεσίες σχεδιασμένες να καλύπτουν συγκεκριμένες ανάγκες ασφάλειας cloud και δίνει τη δυνατότητα να αποφευχθούν άμεσα οι απειλές. Με ένα ολοκληρωμένο σύνολο υπηρεσιών, σχεδιασμένο ειδικά για το cloud, η Trend Micro Cloud One υποστηρίζοντας όλες τις μεγάλες πλατφόρμες cloud και λύσεις που ενσωματώνονται απευθείας στις υπηρεσίες DevOps και toolchain, έχει σχεδιαστεί για να παρέχει την ευελιξία που χρειάζονται οι επιχειρήσεις και οι οργανισμοί, χωρίς να επιβραδύνει η λειτουργία τους ή η απόδοση των εφαρμογών τους.

Η Trend Micro Vision One θέτει νέες βάσεις σε ολόκληρο το έργο ανίχνευσης και απόκρισης, δίνοντας προστιθέμενη αξία και νέα οφέλη στους χρήστες της. Με κορυφαίες στον κλάδο δυνατότητες, οι χρήστες μέσω της πλατφόρμας Vision One, έχουν τη δυνατότητα για πιο στοχευμένο εντοπισμό των απειλών. Οι αισθητήρες που διαθέτει, σε e-mail, endpoint, servers, cloud workloads και δίκτυα, εντοπίζουν και συσχετίζουν δραστηριότητες για ανίχνευση, με τη δυνατότητα αναζήτησης, διερεύνησης, ανάλυσης και απάντησης από μία και μόνο ενιαία κονσόλα. Η Vision One παρέχει δυνατότητες XDR, Zero Trust Risk Insights αλλά και τις πιο εξελιγμένες εφαρμογές για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση απειλών σε ολόκληρο το περιβάλλον που δραστηριοποιείται η επιχείρηση, ή ο οργανισμός.

Οι λύσεις που παρέχει η Trend Micro είναι αποτελεσματικές και προηγμένες και δίνουν τη δυνατότητα για αποφυγή απειλών άμεσα, με βελτιστοποιημένη ασφάλεια σε υποδομές cloud.

Η Trend Micro, παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα της κυβερνοασφάλειας, με δεκαετίες γνώσης σε θέματα ασφάλειας, παγκόσμιας έρευνας  απειλών και συνεχούς καινοτομίας, έχει κατακτήσει ηγετικές θέσεις για τις υπηρεσίες και τις λύσεις που παρέχει. Η εταιρεία αναγνωρίζεται συνεχώς από κορυφαίους αναλυτές, με σημαντικές διακρίσεις όπως η διάκριση στο  Forrester New Wave™ για Extended Detection and Response (XDR) Providers, Q4 2021, για Enterprise Email Security και για Endpoint Security SaaS, Q2 2021. Ηγέτιδα αναδείχθηκε επίσης, στο 2021 Gartner Magic Quadrant για Endpoint Protection Platforms. Τέλος, αναδείχθηκε ανάμεσα στις Top 3 εταιρίες για Visibility και Telemetry (έλεγχο και τηλεμετρία) στο Mitre Engenuity™ ATT&CK Evaluation, Q2 2021. Είναι γεγονός ότι η Trend Micro πληροί 8 από τις 8 συστάσεις για την προστασία υποδομών στο Cloud καθώς υπήρξε και Νο 1 στο μερίδιο αγοράς Gartner IDPS παγκοσμίως με μερίδιο 23,5% για το 2020.

Η GCC Hellas, διανομέας προστιθέμενης αξίας για τους κατασκευαστές που αντιπροσωπεύει και έμπιστος σύμβουλος στον τομέα του ICT System Integrator, είναι επίσημος πάροχος των λύσεων Vision και Cloud One της Trend Micro.