• Εντυπωσιακός σχεδιασμός και εξαιρετική παραγωγικότητα σε μια μοναδική λύση που συνδυάζει τις επιδόσεις ενός Ultrabook™  με την ευελιξία, την ευκολία και τις δυνατότητες touch ενός tablet
  • To Dell XPS 12 αποτελεί μέρος της προσπάθειας της Dell να παρέχει συσκευές που συνδυάζουν τεχνολογία αιχμής, αλλά και χαρακτηριστικά ασφαλείας και διαχείρισης που να υποστηρίζουν με τον καλύτερο τρόπο το μοντέλο “Bring Your Own Device”
  • To προϊόν είναι διαθέσιμο άμεσα και διαθέτει τη μοναδική εγγύηση 2 χρόνια Dell Next Business Day με επίσκεψη του τεχνικού την επόμενη εργάσιμη ημέρα στο χώρο σας

Η Dell ανακοινώνει σήμερα τη διαθεσιμότητα του Dell XPS 12 στην ελληνική αγορά για να προσφέρει μια λύση που ταιριάζει στις απαιτήσεις τόσο της εργασίας όσο και της ψυχαγωγίας, για μια συνολικά ανώτερη εμπειρία τεχνολογίας.
Η μοναδική οθόνη αφής του XPS 12 προσφέρει κομψότητα και καινοτομία. Με ένα απλό γύρισμα κάνει τη μετάβαση από έναν πλήρως εξοπλισμένο φορητό υπολογιστή σε ένα πλήρως εξοπλισμένο touch tablet με οθόνη που καλύπτει το σύνολο της επιφάνειάς του. Ο συνδυασμός αυτός προσφέρει  τη χρήση των δυνατότητων που παρέχει το νέο λειτουργικό σύστημα Windows 8 όσο και τη λειτουργικότητα που παρέχει η χρήση πληκτρολογίου. Η Full HD οθόνη προσφέρει 90 τοις εκατό περισσότερα pixel από μια τυπική οθόνη της κατηγορίας και πολύ ζωντανά χρώματα, παρέχοντας εξαιρετική ευκρίνεια και εμπειρία απεικόνισης για προβολή φωτογραφιών και βίντεο.
Το Dell XPS 12 προσφέρει την ταχύτητα και την απόδοση για την οποία είναι γνωστή η επωνυμία Dell XPS μέσα σε μια κομψή, προσεγμένη νέα σχεδίαση με ιδιαίτερα ανθεκτικά υλικά όπως αλουμίνιο, ανθρακονήματα και χρήση γυαλιού Corning® Gorilla® Glass αυξημένης αντοχής που δε χαράζεται.
Με το συνδυασμό χαρακτηριστικών που επιθυμούν οι καταναλωτές και τα χαρακτηριστικά ασφαλείας και διαχείρισης που απαιτούνται από τις επιχειρήσεις, το Dell XPS 12 αναπτύσσει τη φήμη της επωνυμίας Dell XPS ως ένα από τα καλύτερα προϊόντα για τους χρήστες και τα τμήματα IT που υποστηρίζουν το μοντέλο “Bring Your Own Device (BYOD)”.
Η Dell συμπλήρωσε πριν από μερικούς μήνες 10 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην ελληνική αγορά. Η κυκλοφορία του Dell XPS 12 αποτελεί μέρος της συνεχιζόμενης επένδυσής της και της δέσμευσής της απέναντι στους Έλληνες καταναλωτές και τις επιχειρήσεις για πρόσβαση σε τεχνολογία αιχμής με την οποία μπορούν να πραγματοποιούν περισσότερα.
Το Dell XPS 12 είναι ένα από τα πολλά νέα προϊόντα της Dell στην ελληνική αγορά, τα οποία ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών για καινοτομία, ανώτερη εμπειρία τεχνολογίας και δυνατότητα κάλυψης διαφορετικών απαιτήσεων.

Τεχνικά χαρακτηριστικά του Dell XPS 12:

  • Επεξεργαστής Intel® Core™ i5-3427U ή επεξεργαστής Intel® Core™ i7-3667U
  • Λειτουργικό σύστημα Windows 8 
  • Οθόνη αφής με διαγώνιο 12.5 ίντσες και ανάλυση Full HD 1080p
  • Οθόνη με κρύσταλλο Corning® Gorilla® Glass
  • Σκληρός δίσκος SSD 128GB ή 256GB
  • Μνήμη 4 GB ή 8 GΒ Dual Channel
  • Φωτιζόμενο και αδιάβροχο πληκτρολόγιο