Με μεγάλη προσέλευση κοινού πραγματοποιήθηκε το ετήσιο συνέδριο του IPMA Greece με τίτλο «Next Generation Project Management: People, Technological Innovations, AI and Sustainability», τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023 υπό την αιγίδα του Τμήματος Βιομηχανικής Διοίκησης & Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πειραιά.

Τρία πάνελ συζητήσεων, 20 αξιόλογοι ομιλητές, εκπρόσωποι της φοιτητικής κοινότητας και του IPMA Young Crew κατόρθωσαν να θέσουν ένα πλαίσιο για το μέλλον και τις προκλήσεις στο Project Management. Πάνω από 120 συμμετέχοντες συνέβαλαν στη συζήτηση με αξιόλογες ερωτήσεις, δημιουργώντας ένα γόνιμο διάλογο γεμάτο προβληματισμούς για την επίδραση του Artificial Intelligence, τη διάσταση του Sustainability και τη συνδρομή του ανθρώπινου παράγοντα στα έργα.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς του συνεδρίου, για την υποστήριξη και συμβολή τους: Mirum και Projectyou, αλλά και τους χορηγούς δώρων: Joist, Manifest, Projectyou, IPMA Greece και Κωνσταντίνος Διρβάνης.

Μπορείτε να δείτε περισσότερες φωτογραφίες από το συνέδριο στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.ipma-greece.gr/events/next-generation-project-management/