Το ολοκαίνουριο επίσημο online store του κορυφαίου κατασκευαστή δικτυακών προϊόντων της DrayTek Corp., είναι πλέον διαθέσιμο για την Ελλάδα και την Κύπρο. Με γνώμονα τις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς, το DrayTek.GR (www.draytek.gr) προσφέρει εξατομικευμένη εξυπηρέτηση με κορυφαία προϊόντα και υπηρεσίες για SOHO και SMB με εξειδίκευση στα VPN (Virtual Private Networks), παρέχοντας αξιόπιστες, γρήγορες και ασφαλείς συνδέσεις στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες εγκαταστάτες.

Μέσα από ένα σύγχρονο σχεδιασμό, φιλικό περιβάλλον και εύκολη πλοήγηση από κάθε συσκευή, το νέο eshop της DrayTek υπόσχεται να γίνει ο καλύτερος συνεργάτης όσων αναζητούν υψηλής ποιότητας και ολοκληρωμένες λύσεις δικτύωσης σε προσιτή τιμή. Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν την κατάλληλη λύση ανάμεσα σε πληθώρα κωδικών προϊόντων, υπηρεσιών, αξεσουάρ, συνοδευόμενα από τα τεχνικά τους φυλλάδια, τα εγχειρίδια χρήσης και τα πιστοποιητικά συμμόρφωσης. Επιπλέον, μπορούν να δημιουργήσουν απλό ή Β2Β λογαριασμό ώστε να ενημερώνονται άμεσα για νέες αφίξεις, τις πιο hot επιλογές δικτυακού εξοπλισμού, καθώς και προσφορές ή ειδικές τιμές σε επιλεγμένα προϊόντα.

Το DrayTek.GR διαθέτει μεγάλη γκάμα ανάμεσα σε Broadband, xDSL και LTE routers για γρήγορες συνδέσεις μέσω VPN, με δυνατότητες load balancing & failover, καθώς και switch με πολλαπλά VLAN, QoS, απομακρυσμένη διαχείριση, υποστήριξη ONVIF, σχεδιασμό για τοποθέτηση σε rack και μεγάλο power budget. Επιπλέον, για εφαρμογές smart home και εταιρικά δίκτυα για γρήγορες ταχύτητες και σταθερές συνδέσεις χωρίς διακοπές, διατίθενται access point με δυνατότητα απομακρυσμένης διαχείρισης, ενσωματωμένο RADIUS server, πολλαπλά SSID και λειτουργίες AP assisted roaming, AirTime Fairness και Band steering. Η χρήση του eshop δεν απαιτεί εξειδικευμένη γνώση του κλάδου από τον επισκέπτη, καθότι ακόμα και οι υπηρεσίες (πακέτα επέκτασης εγγύησης, τεχνικής υποστήριξης, υπηρεσίες φιλτραρίσματος ανεπιθύμητου περιεχομένου) παρουσιάζονται με τον πιο απλό και εύχρηστο τρόπο.