Η Gerobo σε συνεργασία με την Tehama Technologies διοργανώνει την 1η Φεβρουαρίου και ώρα 16:00, webinar με θέμα Securing Your Hybrid & Remote Workforce!, με σκοπό να ενημερώσει τα στελέχη που κατέχουν νευραλγικές θέσεις στα ΙΤ τμήματα των επιχειρήσεων, για ζητήματα κυβερνοασφάλειας και προστασίας ευαίσθητων δεδομένων. Επίσης, για τις εξελίξεις στο χώρο του cybersecurity, καθώς και τις δυνατότητες της νέας, ενοποιημένης, all-in-one cybersecurity λύσης, η οποία διαφοροποιείται σημαντικά για το εύρος εφαρμογών που παρέχει, δίνοντας ασφαλή και άμεση πρόσβαση σε ευαίσθητα δεδομένα και εφαρμογές.

Οι κίνδυνοι που συνεπάγεται η παραβίαση κρίσιμων δεδομένων μπορεί να έχουν σοβαρές συνέπειες για την επιχείρηση σας. Η υβριδική εργασία είναι μια συνεχής τάση που κατέχει εξέχουσα θέση στον σύγχρονο χώρο εργασίας και η σημασία της είναι στο επίκεντρο του σύγχρονου επιχειρείν. Ενώ παρέχει μια σειρά από οφέλη, το έργο της προστασίας του υβριδικού δυναμικού παρουσιάζει ένα σύνθετο σύνολο προκλήσεων που πρέπει να αντιμετωπιστούν. Οι οργανισμοί ξοδεύουν πολύτιμο χρόνο και πόρους για τη διαχείριση πολλαπλών τεχνολογιών. Είναι καιρός να απελευθερωθείτε από την ταλαιπωρία της ατομικής αξιολόγησης, προμήθειας, ενοποίησης, διαχείρισης, διατήρησης και παρακολούθησης μιας σειράς σύνθετων και πολύπλοκων τεχνολογιών.

Κατά τη διάρκεια του Webinar θα συζητηθεί ένα εύρος θεμάτων που απασχολούν σήμερα τα στελέχη που διαχειρίζονται τα δεδομένα επιχειρήσεων και οργανισμών, όπως:

  • Enterprise wide, policy based secure access to data and applications
  • Compliance and regulatory requirements, including GDPR, SASE and SOC2 II
  • Secure Cloud-based Workroom Environment
  • Secure Virtual Desktops
  • Secure Gateway
  • Desktop Intelligence and Automation
  • Zero infrastructure costs
  • Fastest onboarding, provisioning and availability

Το webinar αφορά CISO, CIO, COO, Compliance/Risk Manager, Technical Director/ Engineers.

Διάρκεια: 45 λεπτά και θα ακολουθήσει Q&A.

Για εγγραφή: Gerobo International | Cybersecurity Webinar


Gerobo International

Η Gerobo International είναι πάροχος ρομποτικών λύσεων αυτοματισμού που αφορούν στους επιχειρηματικούς της τομείς που αναπτύσσονται σε Robotics, Cobotics, AMR’s, Service robots, AI Drone solutions και Cyber Security Solutions. H εταιρεία παρέχει υψηλών προδιαγραφών λύσεις στους τομείς Ναυτιλίας, Βιομηχανίας, Logistics και Ho.ReCa. Οι κλάδοι αυτοί αναζητούν διαρκώς προηγμένες τεχνολογικές και οικονομικές λύσεις για να αντιδράσουν και ανταπεξέλθουν σε μια σειρά από διεθνείς αλλαγές, νομοθεσίες, ανάγκες και ζήτηση. Το σύνθημα της εταιρείας είναι People First, Robots Next!, καθώς εμπνέεται από τις δυναμικά αναπτυσσόμενες και αυξητικά εφαρμόσιμες τεχνολογικές εξελίξεις στο πλαίσιο αυτοματισμών του Industry 4.0 & 5.0, την 5G τεχνολογία, την ανθρώπινη συνεργατική αλληλεπίδραση με τη ρομποτική και το IoT. www.gerobo.eu

Tehama Technologies

Η Tehama Technologies παρέχει τη μοναδική all-in-one λύση για ασφαλή ενσωμάτωση του περιβάλλοντος εργασίας του ανθρώπινου δυναμικού οπουδήποτε στον κόσμο, διαχείριση ασφαλούς πρόσβασης σε ευαίσθητα δεδομένα και άμεση παράδοση εργασίας. Η πλατφόρμα Cybersecurity Platform για Υβριδική και Απομακρυσμένη Εργασία της Tehama αξιοποιεί την αρχιτεκτονική Power of Five (P5) που περιλαμβάνει ενισχυμένη ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, απλοποιημένη διαχείριση κινδύνου, δυνατότητα αυτοματοποίησης σε κλίμακα, εξαιρετικά ασφαλή απομακρυσμένη πρόσβαση και επιταχυνόμενο χρόνο σε αξία. Με την Tehama, οργανισμοί όλων των μεγεθών και σε όλες τις κάθετες αγορές, συμπεριλαμβανομένου του δημόσιου τομέα, των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, της υγειονομικής περίθαλψης και των τηλεπικοινωνιών, για να αναφέρουμε μερικά, μπορούν να αναβαθμίσουν την εμπειρία στον ψηφιακό χώρο εργασίας και να επιτύχουν ασφαλή ψηφιακό μετασχηματισμό συνολικά. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://tehama.io