Η ESET ανακοινώνει τη διάθεση των νέων της λύσεων ESET Smart Security® 7 και ESET NOD32® Antivirus 7 σε έκδοση BETA, που προσφέρουν στους χρήστες ενισχυμένη προστασία ενάντια στο κακόβουλο λογισμικό και βελτιωμένες διαδικασίες καθαρισμού του συστήματος. 

 

 

 

 

Οι νέες λύσεις της ESET, γνωστές και από τις παλιότερες εκδόσεις για τη χαμηλή κατανάλωση πόρων του συστήματος, προσφέρουν ακόμη μεγαλύτερη προστασία ενάντια από άγνωστα malware καθώς έχουν υποστεί βασικές τεχνολογικές βελτιώσεις. Η νέα λειτουργία ESET Advanced Memory Scanner σταματά τις κρυπτογραφημένες απειλές που έχουν σχεδιαστεί για να μην ανιχνεύονται. Η συνολικά βελτιωμένη λειτουργία απομάκρυνσης πολύπλοκων rootkits, δεν επιτυγχάνετε πλέον μόνο με εξειδικευμένα εργαλεία καθαρισμού.

Η ESET έχει αποδείξει τις κορυφαίες επιδόσεις της στις πρόσφατες δοκιμές AV-Comparatives, λαμβάνοντας τη δεύτερη θέση παγκοσμίως μεταξύ των κατασκευαστών λύσεων AV. Επίσης, κατέκτησε το βραβείο Advanced+ στο «Performance Test»* του Μαΐου με συνολικό σκορ 189,4, επίδοση 0,6 στη λειτουργία συστήματος και συνολική βαθμολογία 98,9 % στις δοκιμές «Real-World Protection»** του Απριλίου.

«Οικυβερνοεγκληματίεςχρησιμοποιούνδιάφορεςτεχνικέςγιατηναποφυγήανίχνευσηςτουκακόβουλουλογισμικούαπότουςπροηγμένουςαλγόριθμουςμας. Η νέα τεχνολογία που παρουσιάζεται στη σειρά BETA των κορυφαίων λύσεών μας, ESETNOD32 Antivirus και ESETSmartSecurity, θα τους δυσκολέψει ακόμη περισσότερο» δηλώνει ο Palo Luka, Chief Technology Officer της ESET, και συμπληρώνει: «στην ESET, δημιουργούμε λύσεις ασφαλείας με ταχύτητα για να βελτιώνουμε την ψηφιακή εμπειρία των χρηστών και να επιλύουμε τα προβλήματα ασφαλείας που αντιμετωπίζουν, ώστε να απολαμβάνουν την τεχνολογία με ασφάλεια.

Κύριες τεχνολογικές βελτιώσεις:

Οι λύσεις ESET NOD32® Antivirus και ESET Smart Security® προσθέτουν προηγμένα επίπεδα προστασίας ενάντια στις απειλές χάρη σε τρεις τεχνολογικές βελτιώσεις στο κομμάτι της ανίχνευσης και του καθαρισμού. Στην έκδοση BETA διατίθενται δύο από τις βελτιώσεις αυτές, με την τρίτη να αναμένεται αργότερα:

  • ESET Advanced Memory Scanner: Αποτρέπει τις μη ανιχνεύσιμες κρυπτογραφημένες απειλές. Με βελτιωμένες λειτουργίες για την ανάλυση των αποκρυπτογραφημένων αρχείων απευθείας στη μνήμη, το λογισμικό μπορεί να εμποδίσει αποτελεσματικά επιθέσεις άγνωστου malware.

 

  • Vulnerability Shield: Προσφέρει ισχυρή προστασία ενάντια στις απόπειρες εκμετάλλευσης γνωστών τρωτών σημείων του δικτύου.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, δυνατότητα download των λύσεων V7 BETA και συμμετοχής στο διαγωνισμό δοκιμής των εκδόσεων BETA, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τη σελίδα www.eset.com/gr/beta/v7.