Η EMC Hellas, η πρωτοπόρος εταιρεία στο χώρο του μετασχηματισμού του IT, σε συνέχεια της παγκόσμιας εκδήλωσης “Speed to Lead” που ολοκληρώθηκε στο Μιλάνο πριν λίγες μέρες, διοργανώνει την εκδήλωση “Get the Speed to Lead in Cloud.” Η νέα γενιά των προϊόντων VNX και VSPEX που παρουσίασε η EMC στην Ιταλία, πλήθος επαναστατικών εφαρμογών καθώς και όλες οι τελευταίες εξελίξεις που αφορούν την εταιρεία θα παρουσιαστούν στους παρευρισκόμενους. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2013 στον χώρο του Ελληνικού Μουσείου Αυτοκινήτου.

 

Η ταχύτητα με την οποία οι επιχειρήσεις αλλάζουν αυξάνεται συνεχώς ενώ ο πολλαπλασιασμός του όγκου των δεδομένων που παράγονται θέτει καινούριες προκλήσεις που χρήζουν αντιμετώπισης. Το cloud και το virtualization θέτουν νέα δεδομένα και οι εταιρείες καλούνται να ανταποκριθούν κατάλληλα σε αυτές τις αλλαγές προσπαθώντας παράλληλα να ανταπεξέλθουν στις απαιτητικές συνθήκες που επικρατούν στην αγορά. Επιφανή στελέχη της EMC τόσο από τον ελληνικό όσο και από τον ευρωπαϊκό χώρο, σκοπεύουν να παρουσιάσουν λύσεις, νέα προϊόντα αλλά και καινοτόμες τεχνολογίες οι οποίες απαντούν με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο στα νέα δεδομένα που επικρατούν στο χώρο της πληροφορικής.

 

Αναλυτικότερα, η κα. Αγάθη Γαλάνη, Country Manager της EMC για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα, θα μοιραστεί με το ελληνικό κοινό το όραμα της εταιρείας ενώ θα αναλύσει τη στρατηγική που έχει υιοθετήσει η EMC για τα επόμενα χρόνια. Θα ακολουθήσει ο κ. Roberto Sortino, Mid-Tier Business Director – Europe West της EMC ο οποίος πρόκειται να αναφερθεί στην επανάσταση που φέρνει η EMC στα συστήματα storage μεσαίας κατηγορίας ενώ ο κ. Bernardo Lima, District Manager – MEDI Region, Backup & Recovery Systems Division της EMC, θα αναφερθεί στο Backup του Μέλλοντος, παρουσιάζοντας την ανανεωμένη έκδοση του χαρτοφυλακίου Data Protection της EMC, η οποία δίνει στους πελάτες της εταιρείας τη δυνατότητα να υλοποιήσουν νέες αρχιτεκτονικές Protection Storage που ανταπεξέρχονται στις προκλήσεις της εποχής μας.

 

Για να δηλώσετε συμμετοχή στην εκδήλωση ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://emcinformation.com/183901/REG/.ashx?reg_src=SA