Έχοντας αναλάβει την επίσημη διανομή μιας μεγάλης ποικιλίας προιόντων επιχειρησιακού λογισμικού, τεχνολογιών, συστημάτων και συσκευών, η Akeydor Limited έχει εξελιχθεί σε παγκόσμιο διανομέα τεχνολογιών στην Ευρώπη, την Μέση Ανατολή, την Βόρεια και Νότια Αμερική μέσω επίσημων αντιπροσώπων της σε κάθε χώρα.
Συγκεκριμένα, H Akeydor Limited με έδρα το Λονδίνο αυξάνει την δυναμικη του Brand name της ως παγκόσμιος διανομέας τεχνολογιών, και έχοντας υπογράψει Global Agreements με μεγάλους κατασκευαστές, έχει δημιουργήσει την δυνατότητα να εξοπλίζει μεταπωλητές ανά τον κόσμο και μεγάλους οργανισμούς, με πληθώρα τεχνολογιών και συστημάτων οι οποίες συνοδεύονται με την δυνατότητα υποστήριξης (φυσική και Remote) από τις βάσεις της Akeydor στο Λονδίνο και στην Αθήνα.
Η Akeydor πρόσφατα υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την NetOp Solutions, εταιρεία ανάπτυξης των προιόντων NetOp Remote Control και NetOp Vision Pro, για όλες τις χώρες της Λατινικής Αμερικής.
Επιπρόσθετα, η Akeydor Limited έχει αναλάβει την αντιπροσώπευηση των εμπορικών και επικοινωνιακών προιόντων λογισμικού της ναυτιλιακής εταιρείας ΔΑΝΑΟΣ, για το Ηνωμένο Βασίλειο στο οποίο εδρεύει.
Σε συνεργασία με την εταιρεία CrossTec, η Akeydor διανέμει τις Αραβικές εκδόσεις των προιόντων SchoolVue, ενώ σε συνεργασία με εταιρεία συστημάτων και υπηρεσιών στην Ελλάδα και την Αγγλία, η Akeydor βρίσκεται πάντα σε θέση να παρέχει τεχνική υποστήριξη (φυσική ή Remote) σε όλους της τους πελάτες σε οποιαδήποτε χώρα κι αν βρίσκονται. Μέσω των συνεργατών της, η Akeydor Limited διαθέτει πρόσβαση σε πληθώρα επιχειρησιακά προιόντα προκειμένου να εξοπλίζει τους συνεργάτες της, γρήγορα, αξιόπιστα και με χαμηλό κόστος, οποιαδήποτε τεχνολογία λογισμικού με την απαραίτητη υπηρεσία.
Πρόσφατα,  η Akeydor υλοποίησε έργο Log Management  στην Ταυλάνδη με προιόντα της Tripwire, στην εταιρεία CAT Telecom (τηλεπικοινωνιακό όμιλο) ενώ νέοι αποκλειστικοί μεταπωλητές των προιόντων Akeydor συντάχθηκαν στην Γερμανία, την Αυστρία, το Μεξικό, τις χώρες της Λατινικής Αμερικής, την Ταυλάνδη, την Ρωσία και το Ηνωμένο Βασίλειο.
Προκειμένου να παρέχει προιόντα, υπηρεσίες και τεχνολογίες στους Ακαδημαικούς της πελάτες της στην Ελλάδα, και προκειμένου να επενδύσει στην Ελληνική αγορά και να παρέχει υψηλές υπηρεσίες πληροφορικής στην Εκπαίδευση, η Akeydor Limited δημιούργησε το υποκατάστημά της στην Ελλάδα με το όνομα STUDICA, μέσα από το οποίο εκπαιδευτικοί οργανισμοί, εταιρείες, μαθητές, φοιτητές και καθηγητές μπορούν να βρίσκουν πληθώρα προιόντων σε ακαδημαικές εκδόσεις, και είτε να τα προμηθεύονται online, είτε μέσα από το υποκατάστημα STUDICA.
Με αυτό τον τρόπο η Akeydor εξελίσσεται σε παγκόσμιο πάροχο τεχνολογιών και υπηρεσιών πληροφορικής με υποκατάστημα στην Ελλάδα και μηχανικούς για άμεση υποστήριξη σε Αθήνα και Λονδίνο.
Για περισσότερες πληροφορίες για τα προιόντα και τις υπηρεσίες της Akeydor Limited, όπως και για το πρόγραμμα συνεργατών της,  αλλά και πληροφορίες σχετικά με  το εκπαιδευτικό υποκαταστήμα STUDICA στην Ελλάδα, μπορείτε είτε να επισκεφθείτε τις σελίδες: www.akeydor.com και www.STUDICA.com   είτε να καλέσετε στο 210 75 15 977.