Η Damballa και η  AlfaVAD, Value Added Solutions Distributor,ανακοινώνουν την  υπογραφή συμφωνίας για την συνεργασία διανομής.

 

 

 

 

 

 

 

Υπό τους όρους της συμφωνίας ,η εταιρία AlfaVAD, διανομέας λύσεων προστιθέμενης αξίας, που εξειδικεύεται στους τομείς του IT Security, Data Protection & Recovery, Virtualization και Open Source σε φυσικά, εικονικά και cloud περιβάλλοντα, θα διανέμει στο δίκτυο των συνεργατών της σε Ελλάδα και Κύπρο, το σύνολο της γκάμας των προϊόντων της Damballa, εμπλουτίζοντας έτσι το χαρτοφυλάκιο των προσφερόμενων λύσεών της, με κορυφαίες  λύσεις γύρω από την ασφάλεια.

« Η συνεργασία μας με την AlfaVAD προκύπτει μέσα από την υιοθέτηση κοινών στόχων και στρατηγικών, προκειμένου παρέχουμε στους πελάτες μας προηγμένες λύσεις ασφάλειας βασισμένες στην πιο καινοτόμα τεχνολογία» δηλώνει ο Ottavio Camponeschi, EMEA VP της Damballa.

« Η Damballa παρέχει δυναμικές και αποδεδειγμένες λύσεις ασφάλειας, που προστατεύουν συστήματα και δίκτυα σε επιχειρήσεις και οργανισμούς του Ιδιωτικού αλλά και του Δημόσιου Τομέα», αναφέρει ο κ. Θάνος Γκανάς Διευθύνων Σύμβουλος της AlfaVAD και συνεχίζει « Με τη συνεχή δέσμευση της στην καινοτομία, η Damballa μας δίνει το πλεονέκτημα να προσφέρουμε στο κανάλι μας την πιο ισχυρή λύση ασφάλειας ενισχύοντας επιπλέον την παραγωγικότητα και αποδοτικότητα των συστημάτων των πελατών τους.»