Από τον Σεπτέμβριο του 2014, η e-Systems είναι Approved Dell Partner και δημιουργεί μια ιδιαίτερα ελκυστική προσφορά συνδυάζοντας δυο προϊόντα προηγμένης τεχνολογίας  το νέο Dell Inspiron 3147 και το καταξιωμένο SwiftBase CM-2.

 

 

 

 

 

 

Συγκεκριμένα προσφέρει το σύστημα SwiftBase CM, με δωρεάν επέκταση της εγγύησης σε τύπου «άμεσης αντικατάστασης με καινούργιο» για το πρώτο έτος, δωρεάν την εφαρμογή Excel Data Logger, δωρεάν έναν φορητό υπολογιστή (που μετατρέπεται και σε tablet) Dell Inspiron 3147 με Windows 8.1, για την απομακρυσμένη διαχείριση και χρήση του συστήματος SwiftBase, και δωρεάν ασφαλισμένη παράδοση με ACS Courier.

Το σύστημα SwiftBase CM, είναι διαχρονικά το κορυφαίο παγκοσμίως σύστημα Computer Room Monitoring and Alert. Κατέχει κορυφαίες διακρίσεις παγκοσμίως, όπως την διάκριση «PC Pro recommended», ενώ στην Ελλάδα, έχει κατακτήσει την κορυφαία διάκριση «RAM BEST BUYS» του έγκριτου περιοδικού πληροφορικής RAM, του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη. Σήμερα βρίσκεται στην 3η γενιά του, με σημαντικές νέες δυνατότητες. Πλήρη στοιχεία για όλα τα προϊόντα μας μπορείτε να βρείτε στο web site μας: www.e-systems.gr.

Πλήθος πληροφοριών ειδικά για τα προϊόντα SwiftBase CM, μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση: http://www.e-systems.gr/products/CM2.htm

Αναλυτική παρουσίαση των προϊόντων SwiftBase CM, θα βρείτε στην διεύθυνση:

http://www.e-systems.gr/Files/Swiftbase/swiftbase-presentation.pdf

Τα προϊόντα SwiftBase CM, έχουν επικρατήσει πλήρως στην παγκόσμια και στην ελληνική αγορά, έναντι όλων των άλλων, παρεμφερών προϊόντων. Στην Ελλάδα κατέχουν το 95% (!) της εγχώριας αγοράς, και αριθμούν εκατοντάδες επιτυχείς εγκαταστάσεις, που περιλαμβάνουν τις μεγαλύτερες ελληνικές Εταιρίες και Οργανισμούς, του Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα.