Η Lenovo EMC Limited παρουσίασε το νέο  Lenovo EMC™ px4-400d Network Storage,  έναν υψηλής επίδοσης four-bay desktop NAS για προηγμένη προστασία δεδομένων  και δυνατότητα sharing περιεχομένου τοπικά ή από απόσταση, αξιοποιώντας την απλότητα και τη δύναμη του λειτουργικού συστήματος Lenovo EMC™ LifeLine.

Κάνοντας την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στην 2014 International CES tradeshow στο Las Vegas, το νέο Lenovo EMC px4-400d αξιοποιεί δίσκους hot swap 7200rpm SATA-III Server Class και προσφέρει έως και 16TB αποθηκευτική ικανότητα (4 x 4TB) και μέχρι 25% υψηλότερη επίδοση σε ανάγνωση και εγγραφή δεδομένων από την προηγούμενη έκδοσή του.

Το Lenovo EMC px4-400d  είναι συμβατό με Windows®, Mac® και Linux® συσκευές και τροφοδοτείται από το βραβευμένο, εύκολο στη χρήση LifeLine λειτουργικό σύστημα, το οποίο ενσωματώνει standard network storage δυνατότητες και πολλά προηγμένα χαρακτηριστικά που απαιτούν οι επαγγελματίες χρήστες, όπως  ενσωματωμένη Cloud τεχνολογία, ευέλικτη πρόσβαση από απόσταση, οπτικοποίηση, αντιγραφή δεδομένων, εργασίες αντιγραφής από  συσκευή σε συσκευή, προηγμένη RAID υποστήριξη, solid state υποστήριξη δίσκου και πολλά ακόμα. Τα νέα hardware χαρακτηριστικά συμπεριλαμβάνουν HDMI, eSATA και USB 3.0 θύρες για ευελιξία στην χρήση.

Επιπλέον, εφαρμογές τρίτων από κορυφαίους developers λογισμικού της βιομηχανίας εμφανίζονται αυτόματα ως εικονίδια στο LifeLine OS system management συμπεριλαμβανομένων των EMC® AVAMAR™ backup client, McAfee® VirusScan® Enterprise, ATI Lite Acronis ή προαιρετικά τα (με οικονομική επιβάρυνση) Acronis® Backup & Recovery για το LenovoEMC NAS (ABR), όπως επίσης και το Milestone® Arcus™ Video Surveillance, και πολλά περισσότερα.

 

 «Το νέο LenovoEMC px4 είναι ένα τελευταίας τεχνολογίας εργαλείο για αποθήκευση δεδομένων δικτύου το οποίο  καλύπτει τις ανάγκες των επιχειρήσεων του σήμερα.» Είπε ο Wenping Gao, Vice President, Global OEM Storage & Enterprise Product Group, της Lenovo.  «Το px4-400d είναι ένα δυνατό desktop NAS εξαιρετικής αξιοπιστίας, με προηγμένες δυνατότητες αποθήκευσης και ασφάλειας, ευκολία εγκατάστασης και ευελιξία στην διαχείριση των αναγκών αποθήκευσης δικτύου μίας επιχείρισης».

 

Η user interface για το LenovoEMC px4-400d είναι προσαρμόσιμη σε 18 γλώσσες. Οι Out-of-the-box πιστοποιήσεις περιλαμβάνουν Windows® Server 2008 R2 και Windows Server 2012 R2, VMware vSphere ESX 5.5 iSCSI και NAS, XenServer™ 6.1, 6.2 (w/ MPIO), iSCSI & NFS.

 

Τιμές και διαθεσιμότητα

Το προϊόντα Lenovo θα είναι διαθέσιμα εντός του 2014

 

Για να μάθετε για όλα τα προηγμένα επιχειρηματικά χαρακτηριστικά του νέου LenovoEMC px4-400d, παρακαλώ επισκεφθείτε το http://shop.lenovo.com/us/en/servers/network-storage/lenovoemc/px4-400d/.  Για να δείτε όλα τα προϊόντα network storage της LenovoEMC, παρακαλώ επισκεφθείτε το www.iomega.com ή το www.lenovoemc.com.