Η Odyssey ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της σε επίπεδο Gold Partner με την Fortinet, μια από τις κορυφαίες κατασκευάστριες εταιρείες προϊόντων δικτύου και κυβερνο-ασφάλειας.

H συνεργασία αυτή αντικατοπτρίζει τις κοινές αξίες και όραμα των δυο εταιρειών στην παροχή υψηλής ποιότητας λύσεων και υπηρεσιών.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την συνεργασία μας με την Odyssey Cybersecurity, τους καλωσορίζουμε στο δίκτυο των πιστοποιημένων συνεργατών και νοιώθουμε υπερήφανοι για την εμπιστοσύνη τους στη στρατηγική της Fortinet. Η Odyssey Cybersecurity, με μακρά παράδοση στην ασφάλεια δικτυών, συστημάτων και εφαρμογών, ταιριάζει απόλυτα με το ευρύ και πλήρες portfolio λύσεων Security Fabric της Fortinet», δήλωσε ο κ. Λεωνίδας Τουγιαννίδης, Country Manager της Fortinet για την  Ελλάδα.

Εκ μέρους της Odyssey o κ. Απόστολος Πανδρούλας, Γενικός Διευθυντής της εταιρείας στην Ελλάδα, πρόσθεσε: «Η συνεργασία με την Fortinet αποτελεί μια σημαντική στρατηγική απόφαση για την Odyssey, επεκτείνοντας το portfolio των λύσεων μας με μια εκ των πρωτοπόρων εταιρειών σε τεχνολογίες δικτύου και κυβερνο-ασφάλειας. Είμαστε σίγουροι ότι μέσω της συνεργασίας αυτής, θα μας δοθεί η ευκαιρία να προσφέρουμε στους υφιστάμενους και νέους πελάτες μας ένα ευρύτερο φάσμα λύσεων και υπηρεσιών.»