Η Odyssey ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την Darktrace ηγέτιδα εταιρεία παγκοσμίως στον τομέα της εφαρμοσμένης Τεχνητής Νοημοσύνης στην κυβερνο-άμυνα (Cyber Artificial Intelligence).

Εμπνευσμένη από τη «νοημοσύνη» του ανθρώπινου ανοσοποιητικού συστήματος, η τεχνολογία της Darktrace, Enterprise Immune System,  χρησιμοποιεί πρωτοπόρα μηχανική μάθηση (machine learning) και αλγόριθμους τεχνητής νοημοσύνης. Με αυτό τον τρόπο εντοπίζει και ανταποκρίνεται σε εντελώς άγνωστες κυβερνο-απειλές, σε πραγματικό χρόνο και ενώ αυτές βρίσκονται σε εξέλιξη, σε τεχνολογικά (IT) και βιομηχανικά (OT) περιβάλλοντα.

Το Enterprise Immune System της Darktrace έρχεται να συμπληρώσει τη γκάμα λύσεων κυβερνο-ασφάλειας της Odyssey, όντας πλήρως συμβατό με το κύριο όχημα παροχής των υπηρεσιών της, το πολυβραβευμένο ClearSkiesBig Data Advanced Security Analytics Platform. Αποτέλεσμα αυτής της ενσωμάτωσης του Enterprise Immune System στις λύσεις ClearSkies™ (ClearSkies™ SaaS NG SIEM, ClearSkies™ NG Endpoint Detection & Response – EDR Agent και Managed Security Line of Services) είναι η βελτίωση της αποτελεσματικότητας του ClearSkies σαν μια συνολική λύση παρακολούθησης του επιπέδου κυβερνο-ασφάλειας στους οργανισμούς και της προληπτικής αναγνώρισης επερχόμενων κυβερνο-επιθέσεων.

«H συνεργασία μας με την Darktrace αντικατοπτρίζει τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε στους πελάτες μας τις καλύτερες τεχνολογίες σε συνδυασμό με την υψηλή εξειδίκευση και πολύχρονη εμπειρία που διαθέτουν οι άνθρωποί μας αλλά και τα κέντρα επιχειρήσεων ασφαλείας της Odyssey» δήλωσε ο κ. Χρίστος Ονουφρίου CEO της εταιρείας.