Η Office Line Α.Ε., αναγνωρισμένη ηγέτιδα εταιρεία παροχής λύσεων cloud και Ψηφιακού Μετασχηματισμού, ανακοινώνει την επιτυχή ολοκλήρωση του έργου αναβάθμισης της υπηρεσίας email, ως ένα σημαντικό βήμα προς την κατεύθυνση της ψηφιακής αναβάθμισης του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, ενός από τα πιο σημαντικά και δυναμικά επιμελητήρια της χώρας.

Το έργο συνιστά μέρος του συνολικού σχεδιασμού για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, το οποίο εμπιστεύτηκε στην Office Line, λόγω της μεγάλης της εμπειρίας στον σχεδιασμό και υλοποίηση αντίστοιχων έργων στρατηγικής σημασίας.

Ειδικότερα, το Επιμελητήριο Κυκλάδων απέκτησε μια σύγχρονη, ασφαλή και αξιόπιστη υπηρεσία, που διευκολύνει την επικοινωνία και τη συνεργασία μεταξύ των μελών και των συνεργατών του. Επιπλέον, απέκτησε νέες λειτουργίες και δυνατότητες μέσω της νέας Cloud πλατφόρμας απαλλάσσοντάς το από τη συντήρηση και το κόστος των on-premise υποδομών. Το έργο πρόσφερε στο Επιμελητήριο Κυκλάδων πολλά οφέλη, όπως:

  • Αύξηση της παραγωγικότητας και βελτίωση της εμπειρίας των χρηστών, καθώς μπορούν να επικοινωνήσουν και να συνεργαστούν εύκολα και γρήγορα μέσω του email.
  • Εξοικονόμηση χρόνου και μείωση του κόστους λειτουργίας, καθώς δε χρειάζεται να διαχειρίζεται και να συντηρεί on-premise υποδομές για την υπηρεσία email.
  • Αύξηση της ασφάλειας και μείωση του κινδύνου για πιθανές επιθέσεις, καθώς η υπηρεσία email προσφέρει προηγμένες λύσεις προστασίας από spam, phishing, malware και άλλους κυβερνο-κινδύνους.

Η Office Line, μέσω του εξειδικευμένου και πιστοποιημένου προσωπικού της, υλοποίησε το έργο με γρήγορους και αξιόπιστους χρόνους, εφαρμόζοντας τις βέλτιστες πρακτικές και λύσεις για κάθε περίπτωση.

«Η Office Line δίνει μεγάλη σημασία στη συμβολή της στο όραμα της Ψηφιακής Ελλάδας 2.0, υποστηρίζοντας τους οργανισμούς και τις επιχειρήσεις που θέλουν να αναβαθμίσουν την ψηφιακή τους παρουσία και να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που προσφέρει η τεχνολογία. Με αυτό το έργο, το Επιμελητήριο Κυκλάδων εξασφαλίζει μια σύγχρονη, ασφαλή και αξιόπιστη υπηρεσία email, που διευκολύνει τις εργασίες του, βελτιώνει τη σχέση του με τους συνεργάτες και τους πελάτες του και το τοποθετεί στους διαρκώς ψηφιακά εξελισσόμενους φορείς», ανέφερε σχετικά ο κ. Βασίλης Παπούλιας, Chief Operating Officer, της Office Line.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες της Office Line (https://www.officeline.gr/) και του Επιμελητηρίου Κυκλάδων (https://www.e-kyklades.gr/intro.jsp).