Η Office Line με μεγάλη περηφάνεια ανακοινώνει ότι βραβεύτηκε για τέταρτη διαδοχική χρονιά «Microsoft Country Partner of the Year 2022» για την Ελλάδα! Πρόκειται για μια μοναδική διάκριση με ξεχωριστή σημασία, καθώς αποτελεί τη μόνη εταιρία στη χώρα μας και μία από τις ελάχιστες παγκοσμίως που επιτυγχάνει μια τόσο σημαντική αναγνώριση, για τέσσερα συνεχόμενα έτη.

Η βράβευση αυτή είναι το επιστέγασμα των άρτιων υπηρεσιών που παρέχει η Office Line και της υλοποίησης των μεγαλύτερων έργων migration και modernization, στο Microsoft Azure, σε μεγάλους οργανισμούς σε Ελλάδα και εξωτερικό. Η εξειδίκευση και η διαρκής εξέλιξη των ανθρώπων της εταιρίας αποτέλεσαν τους σημαντικότερους παράγοντες που οδήγησαν σε αυτή την επιτυχία, βοηθώντας στην πράξη πολλές επιχειρήσεις να μετεξελιχθούν τεχνολογικά, βελτιώνοντας και αναβαθμίζοντας με αυτόν τον τρόπο τη λειτουργία τους.

Οι άνθρωποι της Office Line συνδυάζοντας την αποδεδειγμένη εμπειρία και τεχνογνωσία τους αποτέλεσαν τους βασικότερους αρωγούς της εταιρίας στην πραγματοποίηση του οράματός της, για παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών στους πελάτες της. Παράλληλα, εξίσου σημαντικός παράγοντας, που έφερε τη μοναδική αυτή αναγνώριση σε παγκόσμιο επίπεδο,  είναι η αποδοχή της αγοράς και των πελατών μας, οι οποίοι αξιολογώντας με υψηλά  κριτήρια την αξιοπιστία της Office Line εμπιστεύτηκαν σε εμάς το ταξίδι του ψηφιακού τους μετασχηματισμού.

«Το 2022 είναι μια ιδιαίτερη χρονιά για την Office Line, καθώς συμπληρώνουμε τα 25 χρόνια από την ίδρυσή μας και είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι βραβευόμαστε για τέταρτη συνεχή χρονιά “Microsoft Partner of the Year” για την Ελλάδα. Αυτά τα 25 χρόνια µας έχουν βοηθήσει να χτίσουμε την καλύτερη τεχνική εξειδίκευση και εμπειρία προσφέροντας λύσεις ψηφιακού μετασχηματισμού για επιχειρήσεις, αξιοποιώντας αποκλειστικά  τις Cloud τεχνολογίες. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που επιτύχαμε αυτή την τόσο σημαντική διάκριση», δήλωσε ο κ.Παναγιώτης Κουρής, CEO της Οffice Line.

Συνεχίζοντας, ο Διευθύνοντας Σύμβουλος της εταιρίας, τόνισε: «Βασική µας επιδίωξη είναι να παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες στους συνεργάτες µας, εστιάζοντας στην εξειδίκευση. Μέσα από αυτή µας τη στρατηγική έχουµε καταφέρει να αποκτήσουµε υψηλή τεχνογνωσία και να αναπτύξουµε πελατοκεντρική προσέγγιση, χτίζοντας µακροχρόνιες σχέσεις µε τους πελάτες µας. Κατά συνέπεια, για όλους εμάς στην Office Line, η διάκριση ως ο σημαντικότερος συνεργάτης της Microsoft, για την Ελλάδα, για τέσσερις συνεχείς χρονιές, έχει μοναδική σημασία, καθώς επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο την εξειδίκευσή μας στο χώρο του cloud. Γι’ αυτό και αποτελεί για εμάς έμπνευση και κίνητρο για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον»!