Η Bitdefender, παγκόσμιος Ηγέτης στον χώρο της κυβερνοασφάλειας, διακρίθηκε ως Strong Performer στην αξιολόγηση της Forrester Wave™ για τις πλατφόρμες XDR, Extended Detection & Response Platforms,Q2, 2024.

Η αναφορά είναι αποτέλεσμα μιας αυστηρής αξιολόγησης 22 κριτηρίων περιλαμβάνοντας κορυφαίους παρόχους XDR της αγοράς.

Λαμβάνοντας υπόψη την εξέλιξη των κατασκευαστών XDR, η Forrester συνιστά στους οργανισμούς να αναζητούν προμηθευτές που παρέχουν τρία βασικά χαρακτηριστικά όπως παρατίθενται παρακάτω, μαζί με τις επιδόσεις της Bitdefender.

  1. Προτεραιότητα στην εξειδίκευση του Endpoint Security και Οπτικοποίηση

Η Forrester συνιστά κατασκευαστές που κατέχουν εξέχουσα θέση σε ανιχνεύσεις υψηλής ποιότητας και ακρίβειας, μέσω της εξειδίκευσής τους στο Endpoint Security. Η Bitdefender πληροί αυτό το κριτήριο ως κατασκευαστής που εξέλιξε το XDR από την εκτεταμένη εμπειρία και την αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα και ακρίβεια στην πρόληψη, προστασία, εντοπισμό και απόκριση στα Endpoints.

  1. Συμπεριλάβετε επιπλέον επιφάνειες ανίχνευσης για αποτελεσματικότερη έρευνα

Η Forrester σημειώνει ότι καθώς οι προμηθευτές XDR προσφέρουν περισσότερη τηλεμετρία, η διατήρηση της ποιότητας ανίχνευσης μπορεί να είναι δύσκολη και συνιστά κατασκευαστές που δίνουν προτεραιότητα στα κρίσιμα attack surface, όπως Endpoints, Identity, Cloud και Email. Η εγγενής προσέγγιση του Bitdefender XDR ενσωματώνει τις πληροφορίες ασφαλείας για κρίσιμα σημεία, εστιάζοντας στη βελτίωση της ανίχνευσης και απόκρισης εξυπηρετώντας την έρευνα. Το Bitdefender GravityZone XDR εκτείνεται σε Endpoints,Identity, Email και εφαρμογές παραγωγικότητας όπως το Office 365, το δίκτυο και το Cloud.

  1. Αξιολογείστε το Όραμα, την Καινοτομία και το Roadmap ως αλληλένδετα

Η Bitdefender πέτυχε την υψηλότερη δυνατή βαθμολογία για την καινοτομία και το Roadmap, επιβεβαιώνοντας τη φήμη και το ιστορικό της ως καινοτόμου κατασκευαστή τεχνολογίας στο Cybersecurity.

Η Bitdefender πέτυχε επίσης τις μέγιστες δυνατές βαθμολογίες στα κριτήρια Εμπειρίας Αναλυτή, AI & ML, Endpoint Security και Product Security.

H Bitdefender διακρίθηκε επίσης ως Leader στην έκθεση The Forrester Wave™: Endpoint Security, Q4,2023, με την αναφορά να την αναγνωρίζει για την «…σχεδόν αμείλικτη εστίαση στη διακοπή των απειλών πριν μπορέσουν να εξελιχθούν…».

Για να κατανοήσετε πλήρως την απόδοση της Bitdefender στην αξιολόγηση της Forrester και τον τρόπο με τον οποίο ανταποκρίνεται, μπορείτε να λάβετε το report εδώ.