Σύμφωνα με την Έκθεση, η Bitdefender διακρίθηκε για το όραμά της και για την ικανότητά της να το εφαρμόζει πλήρως.

Η Bitdefender, παγκόσμιος Ηγέτης στον χώρο της κυβερνοασφάλειας, αναδείχθηκε Visioner στα Gartner® Magic Quadrant™ 2023,μεταξύ 16 κατασκευαστών. Ο Gartner αξιολόγησε την ενοποιημένη πλατφόρμα GravityZone που περιλαμβάνει Endpoint Security, Incident Detection & Response EDR και Extended Detection & Response καθώς και προστασία για cloud, virtual και υβριδικά περιβάλλοντα.

Στην αξιολόγηση, ο Gartner αξιολόγησε την απόδοση του Bitdefender βάσει πολλαπλών κριτηρίων για να προσδιορίσει την πληρότητα (Completeness of Vision), όπου περιλαμβάνεται και η κατανόηση της αγοράς, η στρατηγική στο μάρκετινγκ, τις πωλήσεις και την προσφορά προϊόντων, καθώς και το επιχειρηματικό μοντέλο, η καινοτομία και η γεωγραφική στρατηγική. Ο Gartner αξιολόγησε επίσης το Bitdefender και την ικανότητά του να εκτελεί το σύνολο των δυνατοτήτων του, την βιωσιμότητα, την εκτέλεση των πωλήσεων, της εμπειρίας των πελατών και της ανταπόκρισης της αγοράς μεταξύ άλλων.

Το 2023 η Bitdefender έφερε στην αγορά αρκετά νέα προϊόντα και υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων των GravityZone Security for Mobile και του Bitdefender Threat Intelligence (TI), μια ισχυρή λύση που δίνει στους οργανισμούς μεγαλύτερη ορατότητα του εξελισσόμενου τοπίου των παγκόσμιων απειλών για την βελτίωση της ανίχνευσης και αντιμετώπισης των απειλών, των triage alerts, βελτιωμένο Threat Hunting και απόκριση στα συμβάντα.

«Πιστεύουμε ότι η αναγνώρισή μας ως Visioner στο “Magic Quadrant for Endpoint Protection Platforms” του 2023 της Gartner αντανακλά την αδιάκοπη εστίασή μας στην καινοτομία και την αποτελεσματικότητα στις δυνατότητες πρόληψης, προστασίας, ανίχνευσης και απόκρισης έναντι εξελιγμένων απειλών για την έγκαιρη επίλυση κρίσιμων προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι οργανισμοί κατά την καταπολέμηση μιας εξελισσόμενης επίθεσης.», δήλωσε ο Andrei Florescu, πρόεδρος και γενικός διευθυντής του Bitdefender Business Solutions Group. «Το Bitdefender δεσμεύεται να παρέχει στους πελάτες μας μια πολυεπίπεδη προσέγγιση για την ασφάλεια των τερματικών που συνδυάζει την τεχνητή νοημοσύνη και τον αυτοματισμό για την ταχύτερη εξάλειψη των απειλών σε πολλαπλά περιβάλλοντα. Πιστεύουμε ότι αυτή η αναγνώριση επιβεβαιώνει έντονα την υλοποίηση του στρατηγικού μας οράματος».