Οι διακρίσεις σχετικά με τις δυνατότητες προϊόντων, την εμπειρία ανάπτυξης και την υποστήριξη βασίζονται σε ρητά σχόλια πελατών από υλοποιήσεις στον πραγματικό κόσμο.

ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ, Ρουμανία και SANTA CLARA, Καλιφόρνια – Σεπτέμβριος 2023 –

Η Bitdefender, παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο, διακρίθηκε στο Customers’ Choice στην περιοχή EMEA 2023 από τον Gartner® Peer Insights Voice of the Customer για τις  Πλατφόρμες Endpoint Protection (EPP). Επιπλέον, διακρίθηκε ως Strong Performer στο EPP για την Β.Αμερική, στο MidSize Enterprise, Κυβερνητικό & Δημόσιο τομέα, καθώς και στον χώρο της εκπαίδευσης.

Το Gartner Peer Insights είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα αξιολογήσεων λογισμικού και υπηρεσιών πληροφορικής . Το Voice of the Customer συγκεντρώνει αξιολογήσεις από επαγγελματίες της πληροφορικής σε ένα συγκεκριμένο τμήμα της αγοράς που μπορεί να βοηθήσει στη λήψη αποφάσεων , καθώς βασίζεται σε διορατικά, αμερόληπτα και επικυρωμένα σχόλια πελατών από πραγματικές εγκαταστάσεις.

2023 Gartner Peer Insights ‘Voice of the Customer’: Endpoint Protection Platforms highlights

  • 94 % των πελατών της Bitdefender το συνιστούν ως Endpoint Protection Platform*
  • Τα reviews για την Bitdefender συγκέντρωσαν 4 από τα 5 αστέρια στο 96% των περιπτώσεων*
  • Το Bitdefender EPP πέτυχε συνολική βαθμολογία 4.6 (στα 5). *

*Βασισμένο σε 91 βαθμολογήσεις στην κατηγορία Endpoint Protection Platforms του Gartner Peer Insights Ιούνιος 2023

Οι αξιολογήσεις του Gartner Peer Insights, βασίζονται στο προϊόν Bitdefender GravityZone Platform, μια ενοποιημένη πλατφόρμα ασφαλείας και ανάλυσης ρίσκου, που προσφέρει προηγμένο Endpoint Protection (EPP), Endpoint Detection and Response (EDR), Extended Detection and Response (XDR) και cloud κονσόλα για φυσικές και virtual μηχανές, καθώς και για and multi-cloud περιβάλλοντα.

«Πιστεύουμε ότι η διάκριση του Bitdefender ως Gartner Peer Insights EMEA Customer’s Choice Endpoint Protection Platforms δείχνει πώς όχι μόνο παρέχουμε κορυφαίες τεχνολογίες πρόληψης, ανίχνευσης και απόκρισης απειλών σε βιομηχανίες σε όλο τον κόσμο, αλλά και τη βαθιά δέσμευσή μας για την κατανόηση των μοναδικών προκλήσεων Κυβερνοασφάλειας των πελατών μας, για να ενισχύσουμε την ανθεκτικότητά τους στον κυβερνοχώρο», δήλωσε ο Andrei Florescu, αναπληρωτής γενικός διευθυντής και ανώτερος αντιπρόεδρος προϊόντων του Bitdefender Business Solutions Group. «Είμαστε περήφανοι για αυτήν την αναγνώριση και πιστεύουμε ότι είναι απόδειξη της έντονης εστίασής μας στην ανώτερη τεχνολογία, την ευκολία ανάπτυξης και την εξαιρετική υποστήριξη».

Αποσπάσματα από πελάτες του Bitdefender EPP & EDR που συνέβαλαν στη διάκριση Customers’ Choice:

“Μακράν πέραν του ανταγωνισμού”

“Ο κατασκευαστής (Bitdefender) που είναι εύκολο να συνεργαστείς. Ακούει τα σχόλια και τις ανησυχίες μας και εργάζεται ενεργά για τη βελτίωση και την εφαρμογή των λύσεων.” Director of Cybersecurity, Manufacturing

 “Εξαιρετική λύση”

“Η Bitdefender ήταν εξαιρετική στη διαδικασία ενσωμάτωσης και μετά την πώληση των προϊόντων της. Η λύση MDR είναι επίσης πραγματικά αποτελεσματική και μας βοήθησε πολύ.” CISO, Insurance

“Μαζί προχωράμε μπροστά”

“Πελάτης του Bitdefender από το 2017, είχαμε μια εξαιρετική συνεργασία για να εξελίξουμε τη λύση από το EPP σε managed EDR”.

IT Manager, Education

“Αποτελεσματική ασφάλεια. Υψηλού Value for Money επιλογή”

 “Η καλύτερη λύση προστασίας στην κατηγορία διασφάλισης των τερματικών με ωραίες ενσωματωμένες δυνατότητες EDR. Το scan engine AV είναι το καλύτερο, οι λειτουργίες NGAV είναι πολύ καλές και αποτελεσματικές. Η λειτουργία Risk Management είναι πολύ χρήσιμη για την αποφυγή κινδύνων από εσφαλμένες ρυθμίσεις παραμέτρων ή ευπάθειες από ελλείψεις Patching. Εξαιρετική υποστήριξη από τους μηχανικούς, ακόμη και μετά την υλοποίηση.”

IT Security Manager, Manufacturing

 ¹Gartner, Gartner Peer Insights ‘Voice of the Customer’: Endpoint Protection Platforms, Peer Contributors, September 15, 2023

Gartner® and Peer Insights™ are trademarks of Gartner, Inc. and/or its affiliates. All rights reserved. Gartner® Peer InsightsTM content consists of the opinions of individual end users based on their own experiences, and should not be construed as statements of fact, nor do they represent the views of Gartner or its affiliates. Gartner does not endorse any vendor, product or service depicted in this content nor makes any warranties, expressed or implied, with respect to this content, about its accuracy or completeness, including any warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.

Επικοινωνήστε με έναν σύμβουλο της Bitdefender για περισσότερες πληροφορίες info@bitdfender.gr | 215-5353030 | www.bitdefender.gr