Η Channel IT, διανομέας προστιθέμενης αξίας προϊόντων και λύσεων για πληροφοριακά συστήματα, δίνει το «παρών» σε ακόμα μια μεγάλη διεθνή έκθεση τεχνολογίας, στην GITEX Global 2022, που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 10-14 Οκτωβρίου, στο Ντουμπάι.

Η GITEX (Gulf Information Technology Exhibition), αποτελεί κορυφαία διοργάνωση για την επιχειρηματική τεχνολογία και τον παγκόσμιο ψηφιακό μετασχηματισμό, που πραγματοποιείται σε ετήσια βάση στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου του Ντουμπάι, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Στο πλαίσιο της GITEX, αναδεικνύονται τεχνολογίες που συνδράμουν στην ψηφιακή μετάβαση των επιχειρήσεων, καθώς και τεχνολογικά επιτεύγματα που διαμορφώνουν τις οικονομίες της Μέσης Ανατολής, της Αφρικής και της Ασίας.

Έχοντας διαδραματίσει σημαίνοντα ρόλο για πάνω από τέσσερις δεκαετίες, η GITEX, μετονομάζεται από φέτος σε GITEX Global, αντανακλώντας έτσι τη διεθνή της εμβέλεια. Η φετινή εκδήλωση πρόκειται να φιλοξενήσει μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας, startups, ομιλητές και συμμετέχοντες από περισσότερες από 170 χώρες.

Στο πλαίσιο της GITEX Global 2022, η Channel IT, συμμετέχοντας στην εθνική αποστολή της Κυπριακής Δημοκρατίας, θα παρουσιάσει το DMARC Right, μια νέα και ολοκληρωμένη λύση SaaS για την ενίσχυση της ασφάλειας των εταιρικών επικοινωνιών μέσω email, ενώ παράλληλα, ως Master Distributor για τη σειρά προϊόντων Total Fraud Protection της Appgate στις περιοχές EMEA και SAARC, θα αναδείξει ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο με λύσεις για τον έγκαιρο εντοπισμό και την αντιμετώπιση εξελιγμένων κυβερνοεπιθέσεων.

Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε το εκθεσιακό περίπτερο (SR-A40) της εταιρείας στην GITEX Global 2022, για να ενημερωθείτε για τις ειδικές προσφορές στις λύσεις DMARC Right και Appgate Total Fraud Protection, αλλά και για το πώς μπορείτε να ενταχθείτε και να επωφεληθείτε συμμετέχοντας στο πρόγραμμα συνεργατών της Channel IT.