Η καινοτόμος λύση διαχείρισης OneScreen Email με προηγμένη προστασία από απειλές είναι τώρα διαθέσιμη

Η Check Point Software Technologies Ltd. (NASDAQ: CHKP), κορυφαίος πάροχος πλατφόρμας κυβεροασφάλειας που υποστηρίζεται από AI και παρέχεται από το cloud, ανακοίνωσε σήμερα νέες δυνατότητες ασφάλειας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που ενισχύουν το χαρτοφυλάκιο της, Check Point Harmony Email & Collaboration. Αυτά είναι: Κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ενοποιημένη καραντίνα, παρακολούθηση DMARC, αρχειοθέτηση και Smart Banners. Από το 2023, η Check Point έχει κυκλοφορήσει πάνω από 75 νέες δυνατότητες για το Harmony Email & Collaboration, ενισχύοντας περαιτέρω τη συνεργατική ασφάλεια email με προληπτικά μέτρα για την καταπολέμηση της αυξανόμενης απειλής των κυβερνοεπιθέσεων. Η προσθήκη αυτών των νέων χαρακτηριστικών επιτρέπει κορυφαία προστασία από προηγμένες απειλές σε μία μόνο οθόνη.

Παρά την άνοδο των εξελιγμένων τεχνολογιών άμυνας στον κυβερνοχώρο, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο παραμένει ο κύριος αγωγός επιθέσεων, περιλαμβάνοντας απόπειρες ηλεκτρονικού ψαρέματος, κακόβουλο λογισμικό και απάτες παραβίασης επαγγελματικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (BEC). Σύμφωνα με μια αξιολόγηση της CISA, μέσα στα πρώτα 10 λεπτά από τη λήψη ενός κακόβουλου μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το 84% των εργαζομένων «τσίμπησε το δόλωμα» είτε απαντώντας με ευαίσθητες πληροφορίες είτε αλληλεπιδρώντας με έναν πλαστογραφημένο σύνδεσμο ή συνημμένο αρχείο. Με τις επιθέσεις phishing να ενισχύονται περαιτέρω από την τεχνητή νοημοσύνη για να γίνουν ακόμη πιο πειστικές, είναι σημαντικό οι οργανισμοί να δώσουν κορυφαία προτεραιότητα στην ασφάλεια του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

«Ως κορυφαίος πάροχος λύσεων ασφάλειας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, προσπαθούμε να παρέχουμε με συνέπεια πλήρη ασφάλεια με τις δυνατότητες Αρχειοθέτησης και DMARC, καθώς και να προωθούμε την καινοτομία μέσω του πρόσφατου διπλώματος ευρεσιτεχνίας μας στις ΗΠΑ για ενοποιημένη καραντίνα», δήλωσε ο Gil Friedrich, Vice President of Email Security. «Με τους φορείς απειλής να βρίσκουν νέους τρόπους για να μετατρέψουν το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σε όπλο, συνεχίζουμε να πρωτοπορούμε σε μια ολοκληρωμένη λύση ασφάλειας 360 μοιρών που αντιμετωπίζει προληπτικά εξελιγμένες τακτικές ηλεκτρονικού ψαρέματος όπου κι αν συμβούν».

Η αυξανόμενη πολυπλοκότητα των απειλών που βασίζονται στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο απαιτεί προηγμένες στρατηγικές προστασίας, συμπεριλαμβανομένων μηχανισμών ανίχνευσης που λειτουργούν με τεχνητή νοημοσύνη. Ως μέρος της πλατφόρμας Check Point Infinity, οι δυνατότητες Harmony Email & Collaboration περιλαμβάνουν:

  • Ενοποιημένη καραντίνα: Αυτή η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας δυνατότητα βελτιστοποιεί τη διαχείριση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, επιτρέποντας στους διαχειριστές και τους τελικούς χρήστες να προβάλλουν και να επαναφέρουν όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε καραντίνα τόσο από τη Microsoft όσο και από το Harmony Email μέσω μιας ενιαίας, ενσωματωμένης οθόνης τηςCheck Point, απλοποιώντας τη διαδικασία και μειώνοντας τη διοικητική προσπάθεια και την περιττή τριβή με τους τελικούς χρήστες
  • DMARC Monitoring: Επιτρέπει στους οργανισμούς να προστατεύουν τη φήμη της επωνυμίας τους και να αποτρέπουν επιθέσεις πλαστοπροσωπίας στους πελάτες και τους συνεργάτες τους, διατηρώντας μια αυστηρή πολιτική DMARC, χωρίς να επηρεάζουν τις επιχειρηματικές δραστηριότητες.
  • Αρχειοθέτηση: Επιτρέπει την αποθήκευση όλων των εσωτερικών, εισερχόμενων και εξερχόμενων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για πολλά χρόνια, καθώς και την εισαγωγή αρχείων από ανταγωνιστές και την υποστήριξη περιπτώσεων αποκατάστασης καταστροφών και νομικής χρήσης
  • Smart Banners: Εκπαιδεύει τους χρήστες σχετικά με την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο απευθείας μέσα από τα email τους, προωθώντας τη συμμόρφωση με την πολιτική και επιτρέποντας την ακριβή αναφορά ύποπτων, αλλά διακριτικά κακόβουλων, μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Πελάτες μας σε όλο τον κόσμο είπαν:

Αμερική: «Με το Check Point Harmony Email & Collaboration, αποκλείουμε χιλιάδες περισσότερα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κάθε μήνα», σχολίασε ο Pitor Baltakis, Manager of Infrastructure & Security για την πόλη Kamloops. “Οποιοδήποτε από αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα μπορούσε να έχει ανοιχθεί και να προκαλέσει ransomware, κλοπή ταυτότητας ή χειρότερα. Με το Check Point Harmony Email & Collaboration αισθανόμαστε πολύ πιο άνετα να αντιμετωπίσουμε το αυξανόμενο κύμα ηλεκτρονικού ψαρέματος και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου BEC, το οποίο παρατηρούμε».

APAC: «Η συνεργασία με την Check Point προσέφερε την πιο ολοκληρωμένη και αποτελεσματική λύση», δήλωσε ο Kinson Chan, Διευθύνων Σύμβουλος της eSix. «Επιλέξαμε την Check Point για την ισχυρή φήμη της στον κλάδο της κυβερνοασφάλειας, την ικανότητά της να προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση ασφάλειας και τη δέσμευσή της να συμβαδίζει με τις αναδυόμενες απειλές».

EMEA: “Η Check Point παρέχει ένα εύκολο στη διαμόρφωση περιβάλλον ασφαλείας με ισχυρές εγγυήσεις σε πραγματικά οικονομική τιμή σε σύγκριση με άλλες λύσεις”, λέει ο Jose Alonso Ayllon Gutierrez, Head of New Technologies Service στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης Marbella. “Αυτό μας επιτρέπει να αναπτυχθούμε και να επιτύχουμε τους στόχους μας. Η καλύτερη επένδυση είναι σε λύσεις που μας επιτρέπουν να κοιμόμαστε τη νύχτα».

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς το Harmony Email &; Collaboration μπορεί να προστατεύσει την επιχείρησή σας, επισκεφθείτε: https://www.checkpoint.com/harmony/email-security/.