Η Cosmos Business Systems βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ανήκει πλέον στην ανώτατη βαθμίδα συνεργατών της Cisco, καθώς πιστοποιήθηκε πρόσφατα ως “Cisco Gold Partner”.   

Έχοντας αποκτήσει πολλαπλές τεχνολογικές εξειδικεύσεις και πιστοποιήσεις σε λύσεις Cisco, όπως “Advanced Collaboration Architecture Specialization”, “Advanced Enterprise Networks Architecture Specialization”, “Advanced Security Architecture Specialization” και “Customer Experience Specializationσε  Ελλάδα, Κύπρο, Μάλτα, η  Cosmos Business Systems αποδεικνύει την ικανότητα της στην παροχή ολοκληρωμένων και υψηλής ποιότητας λύσεων και υπηρεσιών στον τομέα των δικτύων, των επικοινωνιών και της ασφάλειας. Διαθέτοντας καταρτισμένα στελέχη σε πωλήσεις και τεχνικό, μπορεί να παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες στους πελάτες της για να αξιοποιήσουν και να βελτιώσουν τις Cisco υποδομές τους, να επιλύσουν τυχόν προβλήματα και να επιτύχουν τους στόχους τους, προσφέροντας μία μοναδική εμπειρία CX (Customer Experience).

Κατακτώντας την εξαιρετικά σημαντική πιστοποίηση του Cisco Gold Partner, αποδεικνύεται η μακροχρόνια και στενή συνεργασία, αλλά και η βαθιά σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ της Cisco και της Cosmos Business Systems, καθώς η CBS έχει αποδείξει την αξία της με εξειδικευμένο προσωπικό μηχανικών αλλά και πωλήσεων, κατέχοντας πλέον ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για τους πελάτες της.

Την πιστοποίηση Cisco Gold Partner διαθέτει εξαιρετικά μικρός αριθμός επιλεγμένων επιχειρήσεων  σε όλο τον κόσμο , γεγονός που καθιστά την συνεργασία αυτή πολύ σημαντική τόσο για την εταιρεία, όσο και κυρίως τους πελάτες μας.  

Ο Κος Δημήτρης Δάφνης, CEO της Cosmos Business Systems, δήλωσε: «Είμαστε εξαιρετικά ενθουσιασμένοι για την επιτυχή πορεία της πιστοποίησης μας ως Cisco Gold Partner, που βασίστηκε στην συλλογική εργασία άνω των 30 μηχανικών και στελεχών  της Cosmos επί 12 και πλέον μήνες, μέχρι το audit από την αρμόδια διεθνή και ανεξάρτητη υπηρεσία της Cisco. Είμαστε βέβαιοι ότι η εμπειρία και αξία αυτής της πιστοποίησης θα προσδώσει ιδιαίτερα οφέλη στους πελάτες μας σε Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα,  στην πορεία τους στον ψηφιακό μετασχηματισμό των επομένων ετών. Ευχαριστούμε τέλος όλα τα στελέχη της Cisco Hellas για την αμέριστη βοήθεια στην επίτευξη του εγχειρήματος αυτού!

Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι η σχέση μας με την Cisco έχει ξεκινήσει ήδη από τις αρχές της δεκαετίας του 90 , πριν σχεδόν 30 χρόνια , και φτάνει τώρα στην κορύφωση. Για μας είναι μια νέα ακόμη καλύτερη αρχή !  »

Η Cosmos Business Systems, ως Cisco Gold Partner, με πολλές διακρίσεις και βραβεύσεις από την Cisco, αποτελεί έμπειρο συνεργάτη για τις επιχειρήσεις που επιθυμούν τον ψηφιακό τους μετασχηματισμό.