Η ESET, ηγέτιδα στην ψηφιακή ασφάλεια παγκοσμίως, ανακοίνωσε το λανσάρισμα της υπηρεσίας ESET Small Business Security (ESBS), που έχει σχεδιαστεί ειδικά για την κάλυψη των αναγκών κυβερνοασφάλειας των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων (SOHO – Small Office/Home Office).

Η διάθεση της συγκεκριμένης υπηρεσίας σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα στην παροχή εξειδικευμένων λύσεων κυβερνοασφάλειας για την αγορά SOHO, ενισχύοντας τη θέση της ESET ως πρωτοπόρου, πελατοκεντρικού οργανισμού στον τομέα της ψηφιακής ασφάλειας.

“Στην ESET, ξέρουμε ποιες είναι οι μοναδικές ανάγκες των πελατών μας που εργάζονται σε μικρές εταιρείες ή από το σπίτι” λέει η Viktória Ivanová, Αντιπρόεδρος του τμήματος Consumer and IoT της ESET. “Με το λανσάρισμα της υπηρεσίας ESET Small Business Security (ESBS), φιλοδοξούμε να προσφέρουμε στους ιδιοκτήτες μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων μια απλή αλλά ισχυρή λύση για τις επιχειρήσεις τους, η οποία είναι εύκολα διαχειρίσιμη, εξαιρετικά αξιόπιστη και προσαρμοσμένη στις ανάγκες τους, μια λύση που θα τους δώσει τη δυνατότητα να επικεντρωθούν στην ανάπτυξή των εταιρειών τους χωρίς συμβιβασμούς στην ασφάλεια”.

Η υπηρεσία ESBS μπορεί να υποστηρίξει από 5 έως 10 συσκευές και προσφέρει μια σειρά από προσαρμοσμένα χαρακτηριστικά για την προστασία των online συναλλαγών και της περιήγησης στο διαδίκτυο, την ασφάλεια των συσκευών, τη διαχείριση κωδικών πρόσβασης, την προστασία των διακομιστών Windows, την κρυπτογράφηση ευαίσθητων δεδομένων και την αντιμετώπιση απάτης ηλεκτρονικού ψαρέματος (phishing).

Η υπηρεσία εγγυάται αξιόπιστη ασφάλεια με ελάχιστο αποτύπωμα συστήματος, εξασφαλίζοντας αποτελεσματική προστασία με εύκολη διαχείριση, συμβατή με πολλά λειτουργικά συστήματα, μεταξύ αυτών Windows, Android και macOS. Οι πελάτες επωφελούνται από μια ολοκληρωμένη λύση ασφάλειας, η οποία περιλαμβάνει απεριόριστο VPN, ασφαλείς τραπεζικές συναλλαγές με το Safe Banking, ασφαλή περιήγηση στον ιστό με την επέκταση Browser Privacy & Security, Password Manager (διαχειριστής κωδικών πρόσβασης), Safe Server (για διακομιστές αρχείων που εκτελούνται σε Windows Server), Προστασία Anti-Theft, Ασπίδα κατά του Ransomware και πολλά άλλα.

Επιπλέον, η υπηρεσία διευκολύνει την ασφαλή και ανώνυμη περιήγηση καθώς και την απεριόριστη ασφάλεια VPN (κατά περίπτωση), διασφαλίζοντας ότι τόσο οι συσκευές εργασίας όσο και οι προσωπικές συσκευές είναι θωρακισμένες από τις απειλές στον κυβερνοχώρο.

Η υπηρεσία ESBS περιλαμβάνει την πλατφόρμα διαχείρισης ασφάλειας ESET HOME, που επιτρέπει στον χρήστη να έχει πλήρη διαχείριση της ασφάλειας και προσφέρει στον πελάτη εύχρηστες πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της ασφάλειας, τις συσκευές, τις συνδρομές και τις χρησιμοποιούμενες λειτουργίες. Το ESET HOME είναι διαθέσιμο μέσω διαδικτυακής πύλης και  εφαρμογής για κινητά, επιτρέποντας στους χρήστες να ελέγχουν την ασφάλεια των συσκευών τους οπουδήποτε κι αν βρίσκονται.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ESET και την υπηρεσία ESBS μπορείτε να βρείτε εδώ.